Induktiivisen siirtymämittauksen uusi tehokkuusluokka

14.08.2019

Pyörrevirtaperiaatteella toimivat induktiiviset anturit ovat tavallisia induktiivisia antureita tarkempia ja niiden kaistaleveys on suurempi ja lämpövakaus parempi. Lisäksi tätä mittausperiaatetta voidaan käyttää sekä ferromagneettisten että ei-ferromagneettisten kohteiden mittaamiseen. Anturi kestävät myös vaativia teollisuusympäristöjä, joissa ne altistuvat mm. lialle, öljylle, paineelle ja lämpötilojen vaihtelulle.
eddyNCDT 3060 on uusi ja tehokas pyörrevirtamittausta käyttävä järjestelmä, joka soveltuu nopeaan ja tarkkaan siirtymien mittaukseen. eddyNCDT 3060 on yhteensopiva yli 400 anturimallin kanssa. Se on helppokäyttöinen ja kykenee älykkääseen signaalin käsittelyyn. Tämä järjestelmä vie induktiivisen siirtymämittauksen tehokkuuden uudelle tasolle. Teollisuustason M12-Ethernet-käyttöliittymä mahdollistaa modernin kenttäväyläliitännän. Kompaktin ohjauselektroniikan ja kenttäväyläliitynnän ansiosta mittausjärjestelmä soveltuu integroitavaksi koneisiin ja järjestelmiin.
DT3061-ohjauselektroniikka tarjoaa edistyneitä toimintoja kuten 5-pisteisen kalibroinnin, kytkentä- ja lämpötilalähtöjen asetukset sekä useiden ominaisuuskäyrien tallennuksen.

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109