Tarkat väyläympäristöihin integroitavat värianturit

19.01.2021

Tarkat True Color -anturit voi nyt halutessaan integroida väyläympäristöön. Se on mahdollista joko suoraan Modbus TCP- tai RTU-yhteyden kautta tai yhteisen PROFINET- ja EtherNet/IP-yhdyskäytävän kautta (Modbus RTU). Modbus TCP:tä ja sitä vastaavaa yhdyskäytävää voi käyttää myös colorSENSOR CFO:n integroimiseen osaksi EtherCAT-ympäristöä.

CFO-värianturit mittaavat nopeasti ja suurella tarkkuudella jopa 320 väriä ja tarkimmatkin värisävyt metallista, muovista, lasista ja tekstiilistä. Mittausmenettely suoritetaan kosketuksettomasti ja kuluttamattomasti enintään 30 kHz:n taajuudella. Nämä modernit anturit on suunniteltu nopeisiin automatisoituihin tarkastustehtäviin: yhden sekunnin aikana tarkastetaan jopa 15 000 osan väri tarkkuudella ∆E ≤ 0,3.
Mittaukset suoritetaan ilman kosketusta ja kulutusta. LIsäksi anturipäät voidaan mukauttaa yksilöllisesti vastaamaan asiakkaan sovelluksia.

Hyödyt

  • Järjestelmien integrointi väyläympäristöihin
  • Jopa 320 värin mittaus
  • Mittausnopeus jopa 30 kHz
  • Suuri väritarkkuus, ∆E < 0,3
Suositeltu anturitekniikka

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109