Tehokas pyörrevirtajärjestelmä jopa 8 mm:n mittausalueella

23.02.2021

Tehokas induktiivinen eddyNCDT 3060 -pyörrevirta-anturi on nyt entistäkin monikäyttöisempi. Vakioanturivalikoimassa on nyt mittausalueita aina 8 mm:iin asti. Näin teollisuusprosessien vaativiin mittaustehtäviin saadaan huomattava tarkkuus. Ohjauselektroniikan kanssa yhteensopivassa anturivalikoimassa on yli 400 mallia.
Järjestelmä on sekä tarkka, nopea että lämpötilavakaa, joten se soveltuu erityisen hyvin teollisuuden tuotantojärjestelmiin ja koneisiin. Mittaustehtäviä ovat välien valvonta, akselien liikkeiden määrittäminen sekä koneenosien ja voimansiirtokomponenttien säteittäisliike.
Etäisyydestä riippumaton monipistekalibrointi on erinomainen ominaisuus. DT3061-ohjauselektroniikkamallin avulla voidaan tehdä 5-pistelinearisointi paikan päällä, mikä entisestään lisää mittaustarkkuutta. Lisäksi DT3061:ssä on kytkentälähdöt ja lämpötilalähdöt, ja sillä voidaan tallentaa useita ominaisarvokäyriä. Parametrien asetus tapahtuu Ethernet-liitännän kautta käytettävässä nykyaikaisessa ja helppokäyttöisessä web-käyttöliittymässä.

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109