Laseranturi digitaalilähdöllä OEM- ja sarjatuotantosovelluksiin

23.02.2021

OptoNCDT 1220 -lasersiirtymäanturiin luotetaan monin tavoin OEM- ja sarjatuotantosovellusten automaatioprosesseissa. Siinä monipuolisuus yhdistyy älykkäällä tavalla pieneen kokoon ja hyvään tarkkuuteen.
Uusi laseranturi toimii tarkasti 10–50 mm:n vakiomittausalueilla. Anturin 1 kHz:n mittausnopeus tuottaa korkean toistettavuuden 1 µm:stä alkaen ja lineaarisuuden 10 µm:stä alkaen.
Erinomaisen hinta–suorituskykysuhteen ansiosta optoNCDT 1220 -anturi sopii erinomaisesti mittaustehtäviin, joissa mitataan suuria kappalemääriä. Anturia käytetään esim. autoteollisuudessa ajoneuvojen kokoonpanoon tai syvävetoprosesseihin, koneenrakennuksessa läsnäolotarkistuksiin tai komponenttien geometrian tunnistukseen, robotiikassa, 3D-tulostuksessa sekä pakkaus- ja logistiikkasovelluksissa. Tämä kevyt laserkolmiomittausanturi on erinomainen valinta suuria kiihtyvyyksiä sisältäviin sovelluksiin.
Tietojen ulostulo tapahtuu joustavasti analogisen tai digitaalisen RS422-liitännän kautta. Lisäksi Micro-Epsilonin IF2030-käyttöliittymämoduuli mahdollistaa PROFINET- ja EtherNet/IP-integroinnin.
Tämä pienikokoinen ja sisäisellä ohjauselektroniikalla varustettu anturi on helppo asentaa ahtaisiinkin paikkoihin.

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109