Lämpökamerat teolliseen lämpötilan valvontaan

thermoIMAGER

TIM-lämpökamerat on suunniteltu pintalämpötilojen koskettamattomaan mittaukseen -20-1900 °C:ssa. Ne mahdollistavat lämpötilasta riippuvien prosessien tehokkaan seurannan ja valvonnan sekä matalissa (esim. jäähdytysketjuissa) että erittäin korkeissa lämpötiloissa (esim. lasin- ja metallinkäsittelyssä). Korkea lämpöherkkyys tekee näistä infrapunakameroista ihanteellisia tarkkoja ja dynaamisia tehtäviä varten. Eri suorituskykyluokat mahdollistavat sopivan mallin valinnan jokaiseen käyttökohteeseen. Kamera on kytketty USB-liitännän kautta, mitä kautta siihen tulee myös virta.

Ominaisuudet
  • Lämpötila-alue -20 °C–1900 °C
  • Pitkäikäinen toiminta kosketuksettoman ja kulumattoman mittauksen ansiosta
  • ihanteellinen alkuperäisen laitevalmistajan sovelluksiin
  • Reaaliaikainen lämpökuvaus, jossa lisenssitön ohjelmisto
  • Kompakti malli, jossa USB-portti / valinnainen Gigabit Ethernet

Helppo prosessin integrointi

Edistyneet käyttöliittymäkonseptit mahdollistavat infrapunakameroiden integroinnin verkkoon ja automatisoituihin järjestelmiin:

  • USB-kaapelin pidennys jopa 100 metrin päähän Ethernetin kautta tai jopa 10 km lasikuitukaapelin kautta
  • Prosessiliitäntä (PIF) analogisena tulona/lähtönä (0/4–20 mA) ja digitaalinen lähtö (potentiaalivapaa relelähtö)
  • Ohjelmistoliitäntä Dynamic-Link-Libraryn (SDK) ja COM-portin kautta

Äärimmäisen kevyt, vankka ja pienikokoinen

thermoIMAGER-lämpökamerat ovat puuttuva lenkki kannettavien infrapunakameroiden ja kiinteän käytön laitteiden välillä. Kevyen ja kompaktin muotoilun ansiosta ne soveltuvat erinomaisesti liikkuviin ja kiinteisiin sovelluksiin.

Lisenssitön ohjelmisto

Reaaliaikainen TIM Connect -ohjelmisto on erittäin tehokas, jokaisen kameran mukana tuleva termografiaohjelma. Tämä ohjelmisto mahdollistaa kameran parametrien asettamisen ja automaattisen prosessin- ja laadunvalvonnan. Yksittäiset hälytysraja-arvot voidaan asettaa vastaavan prosessin mukaan. Mukana tuleva ilmainen ohjelmisto on yhteensopiva Windows 7:n ja 10:n kanssa.

Suuri lämpötilan mittausalue

Micro-Epsilonin lämpökuvauskamerat soveltuvat laajaan mittausalueeseen -20–1900 °C - jäähdytysketjuissa tai laboratorioissa vallitsevista matalista lämpötiloista korkeimpiin lämpötiloihin metallinkäsittelysovelluksissa.

Sovellukset

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109