Ohjelmiston integrointi Micro-Epsilon 3D SDK:n kautta

Micro-Epsilonin 3D-anturit on varustettu helposti integroitavalla SDK-ohjelmistokehityspaketilla (Software Development Kit). SDK perustuu GigE Vision- ja GenICam-alan standardeihin, mukaan lukien seuraavat toimintolohkot:

  • Verkon kokoonpano ja anturiliitäntä
  • Laaja-alainen anturien ohjaus
  • Mittauskuvien lähetysohjaus
  • Käyttäjän määrittämien parametrijoukkojen hallinta
  • C++ -näyteohjelmat ja dokumentaatio

Yhteys anturiin GigE Visionin kautta on mahdollista myös ilman SDK:ta GenICam-asiakasohjelman avulla.

Kaikki Micro-Epsilonin 3D-anturit noudattavat AIA-organisaation (Automated Imaging Association) GenICam- tai GigE Vision -standardia (Gigabit Ethernet for Machine Vision). Käytetään todellisia 3D-tietomuotoja (Coord3D), joten 3D-pistepilvi on suoraan käytettävissä jatkokäsittelyä varten.

Standardia käytetään laajalti kuvankäsittelymaailmassa, ja siksi sitä tukevatkin kaikki yleiset tietokonenäkötyökalut. Tämä varmistaa nopean ja sujuvan integroinnin erilaisiin kuvankäsittelyohjelmistopaketteihin - myös 3D-arviointia varten.

GigE Vision takaa optimaalisen tietoturvan, hyvän suorituskyvyn ja lyhyet suunnitteluajat käyttöönoton aikana. GigE Vision perustuu Gigabit Ethernetiin ja tarjoaa suuren tiedonsiirtonopeuden. Ethernet-teknologia tarjoaa etuja, kuten pitkät kaapelipituudet ilman toistimia/keskittimiä, ja se mahdollistaa edullisten verkkokomponenttien käytön. GigE Vision -standardi tarjoaa avoimen kehyksen tiedonsiirto- ja ohjaussignaaleille 3D-antureiden ja PC-tietokoneen välillä. Yhden ja usean skannerin sovelluksille on olemassa lukuisia infrastruktuuritopologian vaihtoehtoja.

3D-anturikirjasto mahdollistaa Micro-Epsilon GenICam -pohjaisten 3D-antureiden helpon integroinnin C/C++-sovelluksiin. Tällä hetkellä reflectCONTROL RCS-, surfaceCONTROL 3D- ja scanCONTROL 30xx -antureita tuetaan.

Oheisesta liitäntäkuvauksesta löytyy yleiskatsaus sekä kuvaus kirjaston yksittäisistä toiminnoista.

3D-anturin SDK-integrointipaketin sisältö:

  • Kirjastotiedostot (.lib ja .dll) x86- ja x64-sovelluksille
  • Liitännän dokumentaatio Rajapinta seuraaville: C, C++ ja C#
  • Lukuisia ohjelmaesimerkkejä C:lle, C++:lle ja C#:lle

Lataa 3D-anturin SDK-paketti

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109