Suojakotelo 25x0:lle/29x0:lle

Micro-Epsilon on kehittänyt erityisiä suojaus- ja jäähdytyskoteloita, jotta ScanCONTROL-antureita voidaan käyttää ankarissa olosuhteissa ja korkeissa lämpötiloissa.

Suojakotelo, jossa on puhallusjärjestelmä

Puhallusjärjestelmällä varustettu suojakotelo soveltuu kaikille scanCONTROL 25x0/29x0 -antureille, joiden mittausalueet ovat 25, 50 ja 100 mm. Se suojaa anturia mekaanisilta vaurioilta ja sitä käytetään, kun skanneri on käytössä äärimmäisen ankarissa olosuhteissa. Jos integroituun puhallusjärjestelmään syötetään paineilmaa, lika, kuten pöly tai hake, saadaan poistettua ja puhdistusajat pitenevät. Suojaikkuna voidaan vaihtaa helposti ja edullisesti.

Suojakotelo, jossa on puhallusjärjestelmä ja vesijäähdytys

Puhallusjärjestelmällä ja vesijäähdytyksellä varustettu suojakotelo soveltuu kaikille scanCONTROL 25x0/29x0 -antureille, joiden mittausalueet ovat 25, 50 ja 100 mm. Tämä malli suojaa anturia mekaanisilta vaurioilta, mutta myös ympäristön korkealta lämpötilalta, joka johtuu kotelon sivuosiin asennettujen jäähdytyssilmukoiden jäähdytysnesteistä. Toisaalta anturia voidaan lämmittää lämmitysaineella, jos ulkolämpötila on alhainen. Puhallusjärjestelmä poistaa vieraat kappaleet skannerista paineilmalla. Tarvittaessa suojaikkuna voidaan helposti vaihtaa pienellä vaivalla.

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109