Yhteystiedot
Lataukset

Suojakotelo

Suojakotelo scanCONTROL-antureille

Micro-Epsilon on kehittänyt erityisiä suojaus- ja jäähdytyskoteloita, jotta ScanCONTROL-antureita voidaan käyttää ankarissa olosuhteissa ja korkeissa lämpötiloissa.

Suojakotelo, jossa on puhallusjärjestelmä

Puhallusjärjestelmällä varustettu suojakotelo soveltuu kaikille scanCONTROL 25x0/29x0 -antureille, joiden mittausalueet ovat 25, 50 ja 100 mm sekä kaikkiin scanCONTROL 30x0- ja 30x2-skannereihin, joiden mittausalue on 25–200 mm. Se suojaa anturia mekaanisilta vaurioilta ja sitä käytetään, kun skanneri on käytössä äärimmäisen ankarissa olosuhteissa. Jos integroituun puhallusjärjestelmään syötetään paineilmaa, lika, kuten pöly tai hake, saadaan poistettua ja puhdistusajat pitenevät. Suojaikkuna voidaan vaihtaa helposti ja edullisesti.

Suojakotelo, jossa on puhallusjärjestelmä ja vesijäähdytys

Puhallusjärjestelmällä ja vesijäähdytyksellä varustettu suojakotelo soveltuu kaikkiin scanCONTROL 25x0/29x0 -antureihin, joiden mittausalueet ovat 25, 50 ja 100 mm, sekä kaikkiin scanCONTROL 30x0- ja 30x2-skannereihin, joiden mittausalue on 25–200 mm. Se suojaa anturia mekaanisilta vaurioilta, mutta myös korkeilta ympäristön lämpötiloilta, jotka johtuvat jäähdytysnesteestä jäähdytyssilmukoissa, jotka on integroitu kotelon sivuosiin. Toisaalta anturia voidaan lämmittää lämpimällä väliaineella, jos ulkolämpötila laskee alas. Puhallusjärjestelmä poistaa vierasesineet skannerista paineilmalla. Tarvittaessa suojaikkuna voidaan helposti vaihtaa.

Pyyntösi: {product}
Please enter the result of the calculation below. This will avoid spam.
captcha
* Pakolliset kentät
Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Tutustu tietosuojalausekkeeseen.