Vaijerivetoanturit siirtymän mittaamiseen

wireSENSOR

WireSENSOR-sarjan vaijerivetoanturit mittaavat mittausalueen lähes lineaarisesti. Vaijerivetoantureita käytetään yksinkertaisissa etäisyysmittauksissa 50–50 000 millimetrin etäisyyksiin. Vaijerivetoantureiden asennus voidaan tehdä joko integroidusti tai jälkikäteen. OEM-valmistajien sovelluksia varten on runsaasti erinomaisia vaihtoehtoja.

Ominaisuudet
  • Siirtymää, etäisyyttä ja asentoa mittaavat vaijerivetoanturit enintään 50 000 mm:n matkalle
  • Erinomainen vaikeapääsyisiin paikkoihin
  • Lähes ääretön erottelukyky
  • Helppo, nopea ja joustava asennus
  • Erinomainen mukautettuihin malleihin
  • Kompakti anturikotelo ja suuri mittausalue
  • Hyvä käyttöturvallisuus ja pitkä käyttöikä
  • Analogiset ja digitaaliset ulostulot

Kompakti ja kestävä muotoilu

Erilaiset anturisarjat soveltuvat lukuisiin mittaustehtäviin eri teollisuudenaloilla. wireSENSOR MK -sarja on varsin edullinen ja sen anturit voidaan minikokoisen rakenteensa ansiosta asentaa ahtaisiinkin tiloihin. wireSENSOR P -sarja on erittäin kestävä ja sitä käytetään sovelluksissa, joissa tarvitaan laajoja mittausalueita.

Luotettava ja pitkäikäinen

Siirtymää mittaavilla vaijerivetoantureilla mitataan lineaarista liikettä joustavaa teräslankaa käyttäen. Kaapelikela on kiinnitetty anturielementtiin, joka tuottaa siirtymän mukaisen lähtösignaalin. Mittaukset tehdään hyvällä tarkkuudella ja dynaamisella vasteella. Laadukkaiden komponenttien käyttö takaa pitkän käyttöiän ja luotettavan toiminnan.

Teleskooppinen mittausperiaate on erinomainen vaihtoehto vaikeapääsyisiin kohteisiin

Vaijerivetoantureiden selkeänä etuna on se, että mittausvaijeri voidaan ohjata taitoskohtien yli. Tämä ominaisuus erottaa vaijerivetoanturit muilla mittausperiaatteilla toimivista antureista, jotka yleensä mittaavat vain yhdellä akselilla. Antureiden koteloinnit ovat erittäin kompakteja. Nämä hyvin suunnitellut anturit mahdollistavat pitkät mittausetäisyydet tilaa säästävällä tavalla.

Asiakaskohtaiset mallit

Valikoimiin kuuluu yli 120 erilaista vaijerivetoanturia, joilla on erilaiset mittausetäisyydet ja lähtösignaalit. Ne kattavat suuren määrän erilaisia sovelluksia. Jos standardimallit eivät vastaa erikoisvaatimuksia, voidaan näitä vaijerivetoantureita tarvittaessa muokata. Malli voidaan kaupallistaa jo keskikokoisilla määrillä.

Sovellukset

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109