Vaijerivetoanturin mekaniikka asiakaskohtaiseen enkooderin asennukseen

WDS-mekaniikat

Micro-Epsilonin wireSENSOR-mekaniikka on suunniteltu inkrementaalisten eli lisäävien ja absoluuttisten enkooderien asentamiseen. Niiden avulla voit määrittää erikseen liittymän, tarkkuuden ja yhteystyypin, jotka voidaan mukauttaa signaalin jatkokäsittelyä varten. Laadukkaat tarkkuuskomponentit ja niiden vankka rakenne takaavat korkean käyttöturvallisuuden ja pitkän käyttöiän myös ankarissa teollisissa käyttöolosuhteissa. Sarjasovelluksiin, joihin liittyy suuri määrä työkappaleita, kehitämme ja valmistamme räätälöityjä OEM-malleja.

Klapper_Seilzug-Sensor-Mechanik-Kunststoff-K-Serie_500x250

MK wireSENSOR -mekanismit on suunniteltu inkrementaalisen tai absoluuttisen kooderin helppoon asentamiseen. Näin käyttäjä voi valita erikseen liittymän, tarkkuuden ja liitäntätyypin. Kompaktin rakenteensa ansiosta mekaniikka voidaan integroida myös ahtaisiin asennustiloihin.

Klapper_Seilzug-Sensor-Mechanik-Encoder-Montage_500x250

P60-, P96-, P115- ja P200-sarjojen wireSENSOR-mekaniikka on suunniteltu inkrementaalisen eli lisäävän tai absoluuttisen enkooderin helppoon asentamiseen. Käyttäjä voikin valita erikseen liittymän, tarkkuuden ja yhteystyypin. Niiden vankka alumiinikotelo tekee näistä mekaniikoista ihanteellisia teollisuusympäristöihin.

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109