Yhteystiedot
Lataukset

capaNCDT 6200

Modulaarinen monikanavainen järjestelmä - jopa 4 kanavaa

Modulaarinen monikanavamittausjärjestelmä tarkimpiin mittauksiin

CapaNCDT 6200 on ensimmäinen täysin modulaarinen monikanavainen mittausjärjestelmä. Ohjauselektroniikkaa voidaan helposti laajentaa jopa neljään synkronoituun kanavaan. Kaikkia Micro-Epsilonin kapasitiivisia siirtymäantureita voidaan käyttää capaNCDT 6200 -ohjauselektroniikan kanssa. Integroitu Ethernet-liitäntä tukee asetusten tekoa ja mittauksia web-liittymän kautta. DL6230-demodulaattoria voidaan käyttää korkearesoluutioisiin mittauksiin. Suurinopeuksisiin mittauksiin 20 kHz:iin saakka voidaan käyttää capaNCDT 6222 -järjestelmää.

logo

Ominaisuudet

 1. Mittausalueet (mm): 0,05 | 0,2 | 0,5 | 0,8 | 1 | 2 | 3 | 5 | 10
 2. Erottelukyky: 0,2 nm
 3. Lineaarisuus: 0,01 µm
 4. Taajuusvaste: 20 kHz (-3 dB)
 5. Tiedonsiirtonopeus 3,906 kHz
 6. Modulaarinen – enintään 4 synkronoitua kanavaa
 7. Analogilähtö
 8. Helppo käyttöönotto ja asetustenmääritys web-liittymän kautta
 9. Matemaattisia toimintoja erilaisiin laskentatehtäviin
[]
Yhteystiedot
Jouko Kuosmanen
Yhteystietolomake
Pyyntösi: {product}
Please enter the result of the calculation below. This will avoid spam.
captcha
* Pakolliset kentät
Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Tutustu tietosuojalausekkeeseen.

Mittausjärjestelmä koostuu yhdestä ohjauselektroniikasta ja sille kuuluvan anturin demodulaattorista. Modulaarisuus mahdollistaa järjestelmän laajentamisen milloin tahansa enintään neljään mittauskanavaan. Tämän vuoksi järjestelmässä on lisädemodulaattori. Kompaktia ohjainta voidaan käyttää pöytäyksikkönä, seinäkiinnitettynä yksikkönä tai DIN-kiskoon kiinnitettynä sovittimen avulla. capaNCDT 6200 on yhteensopiva kaikkien Micro-Epsilonin anturimallien kanssa.

Helppokäyttöisyys web-liittymän kautta

Ohjauselektroniikan ja anturien koko asetustenmääritysprosessi voidaan suorittaa ilman lisäohjelmia sen käyttäjäystävällisen web-käyttöliittymän ansiosta. Web-liittymän asennus ja asetusten määritys voidaan tehdä lähiverkon kautta ja se tarjoaa määritys- ja asetusvaihtoehdot suodattimille, laskulinkeille ja muille parametreille.

Kapasitiivista DL6220-demodulaattoria käytetään monenlaisiin kapasitiivisiin mittaussovelluksiin, joissa tarvitaan korkeaa resoluutiota ja hyvää signaalivakautta. Analogilähtöjen lisäksi demodulaattorissa on ohjauselektroniikasta riippuen joka digitaalinen Ethernet- tai Ethernet/EtherCAT-käyttöliittymä. DL6220-demodulaattori on yhteensopiva kaikkien capaNCDT-sarjan antureiden ja kaapeleiden kanssa.

Kapasitiivista DL6230-demodulaattoria käytetään tarkkoihin mittaussovelluksiin ja sitä voidaan käyttää myös synkronisesti. Analogilähtöjen lisäksi demodulaattorissa on ohjauselektroniikasta riippuen joka digitaalinen Ethernet- tai Ethernet/EtherCAT-käyttöliittymä. DL6230-demodulaattori on yhteensopiva kaikkien capaNCDT-sarjan antureiden ja kaapeleiden kanssa.

Kapasitiivista DT6222-ohjauselektroniikkaa käytetään dynaamisissa ja kapasitiivisissa mittaussovelluksissa. Jopa 20 kHz:n (-3 dB) kaistaleveys mahdollistaa nopeiden prosessien luotettavan valvonnan. Analogisten lähtöjen lisäksi ohjauselektroniikassa on myös digitaalinen Ethernet-käyttöliittymä. DT6222-ohjauselektroniikka on yhteensopiva kaikkien capaNCDT-sarjan antureiden ja kaapeleiden kanssa.

Asennuskehys on suunniteltu käytettäväksi kaksipuolisissa paksuuden mittauksissa kapasitiivisten antureiden kanssa. Se helpottaa mittauspisteiden keskinäistä linjaamista. Kehyksen avulla anturit saadaan tarkasti yhdelle akselille, jolloin mittauspisteet järjestyvät yhdenmukaisesti. Näin estetään mittausten poikkeamat ja saadaan luotettava ja mahdollisimman tarkka mittaustulos. Asennuskehyksiin mahtuu enintään 6 anturia. Kaksi anturia muodostavat aina mittauspisteen.

Ominaisuudet

 1. Monikanavainen paksuuden mittaus jopa 3 pisteestä samaan aikaan

 2. Korkea lämpötilavakaus takaa tarkat mittaukset lämpötilan ollessa jopa 100 °C

 3. Sopii alipainesovelluksiin

 4. Erittäin kompakti rakenne

 5. Helppo integroida ja asentaa käytössä oleviin järjestelmiin

 6. Yhteensopiva capaNCDT-antureiden kanssa

 7. Kalibroitavissa tarkkaa paksuuden mittausta varten