Yhteystiedot
Lataukset

Industrial Performance Unit

Suorituskykyiset anturit teollisuuden automatisoituja 3D-mittauksia varten

Industrial Performance Unit on tehokas laskenta-alusta Micro-Epsilon 3D -antureiden tehokkaaseen käyttöönottoon. Täysin yhteensopiva ohjain sopii erinomaisesti 3D-mittaustehtävien sisäisiin prosesseihin. Valid3D-teknologialla varustettu intuitiivinen 3DInspect-ohjelmisto mahdollistaa helpon ja nopean anturiparametrien asettamisen, minkä ansiosta mittaukset voidaan aloittaa välittömästi. Industrial Performance Unit käsittelee suoraan kolmiulotteisia tietoja, jotka myöhemmin arvioidaan 3DInspect-ohjelmistolla. Tulokset voidaan siirtää integroitujen PROFINET, EtherCAT- ja EtherNet/IP-liitäntöjen kautta.

logo

Ominaisuudet

  1. Tehokas ratkaisu 3D-mittaustehtäviin
  2. Täysi yhteensopivuus sisäisille prosesseille asiakassovelluksissa
  3. Intuitiivinen 3DInspect-ohjelmisto Valid3D-teknologialla sisältyy
  4. Micro-Epsilon-antureiden nopea käyttöönotto
  5. Integroidut liitännät: PROFINET, EtherCAT, EtherNet/IP
  6. Teollisuusluokan laitteisto passiivisella jäähdytyksellä
[]
Yhteystiedot
Jouko Kuosmanen
Yhteystietolomake
Pyyntösi: {product}
Please enter the result of the calculation below. This will avoid spam.
captcha
* Pakolliset kentät
Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Tutustu tietosuojalausekkeeseen.

3DInspect: Tehokas ohjelmisto kaikille Micro-Epsilon 3D -antureille

3DInspect on yhtenäinen ja käyttäjäystävällinen ohjelmistotyökalu, joka on suunniteltu kaikille Micro-Epsilonin 3D-antureille. 3D-antureiden parametrien määritykset ja mittaustietojen tallentaminen tehdään suoraan 3DInspect-ohjelmistossa. Tehokkaat työkalut mahdollistavat pistepilven kohdistuksen ja suodatuksen, intuitiivisen tunnistamisen ja asiaankuuluvien alueiden sekä ohjelmayhdistelmän valitsemisen. 3D-pistepilvet voidaan käsitellä tarpeen mukaan, ja mitatut arvot voidaan siirtää suoraan ohjaimeen.

Inline-ominaisuudet teollisiin sovelluksiin

Joustava, teollisuustason laitteisto passiivisella jäähdytyksellä mahdollistaa helpon ja tilaa säästävän asennuksen. Siksi voit asentaa tämän laitteen kytkentäkaappiin tai asentaa sen suoraan koneeseen. Voit myös helposti liittää lisävarusteita, kuten näytön, näppäimistön ja hiiren.

Teollinen Ethernet: Mittausarvojen lähetys integroitujen liitäntöjen kautta

Teollisuuden suurtehoyksikkö (Industrial Performance Unit) tarjoaa integroituja liitäntöjä Profinet-, Ethernet/IP- ja Modbus/TCP-teollisuuskenttäväyliin liittämistä varten. Käyttövalmiit laitteen kuvaustiedostot mahdollistavat helpon integroinnin vastaavaan ohjausympäristöön. Luotettavaan tiedonsiirtoon on saatavana Micro-Epsilonin kehittämä sekvenssiohjausmalli sujuvaa käyttöönottoa varten. Se on saatavilla toteutusesimerkkinä tavallisille ohjaimille.

Liitäntävaihtoehdot