Yhteystiedot
Lataukset

capaNCDT 61x4

Erinomainen valinta kuljettimiin ja robotteihin

Aktiivinen kapasitiivinen mittausjärjestelmä pitkiä signaalin siirtoreittejä varten

capaNCDT DT61x4 on aktiivinen kapasitiivinen järjestelmä siirtymä-, etäisyys- ja sijaintimittauksia varten. Integroidulla esivahvistimella varustetusta anturista, kestävästä kaapelista ja kompaktista ohjauselektroniikasta koostuva mittausjärjestelmä on välittömästi käyttövalmis ilman paikan päällä tapahtuvaa kalibrointia. Mittausjärjestelmä on saatavilla jopa 15 metriä pitkällä kaapelilla ja soveltuu erinomaisesti automaatiosovelluksiin. capaNCDT 61x4 sopii erityisen hyvin automatisoituun robotti linjaan ja mittaustehtäviin kuljettimilla. Lisäksi sitä käytetään koneenrakennuksessa ja puolijohdeteollisuudessa. Signaalin laatu on optimoitu kalibroimalla haluttu kaapelipituus valmiiksi tehtaalla.

logo

Ominaisuudet

  1. Mittausalueet (mm): 2
  2. Lineaarisuus enint. 2 µm
  3. Erottelukyky enint. 0,3 µm
  4. RS485-liitäntä tai analogilähtö
  5. Erinomainen pitkille, jopa 15 m:n pituisille kaapeleille
  6. Kestävä anturikaapeli tuotanto- ja robottisovelluksiin
  7. Helppo integroida joustavan kaapelin reitityksen ansiosta
  8. Erittäin korkea signaalivakaus jopa anturikaapelin liikkuessa
[]
Yhteystiedot
Jouko Kuosmanen
Yhteystietolomake
Pyyntösi: {product}
Please enter the result of the calculation below. This will avoid spam.
captcha
* Pakolliset kentät
Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Tutustu tietosuojalausekkeeseen.

Kestävät kaapelit robotteja ja tuotantolinjoja varten

Kestävät capaNCDT 61x4 -kaapelit ovat erittäin joustavia ja pituudeltaan jopa 15 m. Ne sopivat erinomaisesti mittaussovelluksiin roboteissa ja automaatioteknologiassa.

logo

Kompakti ja kestävä litteä anturi

Aktiivisessa litteässä anturissa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu kotelo ja keraaminen anturielementti. Anturin puolelle integroitu kaapeli tarjoaa huomattavia etuja: se vähentää tarvittavaa asennustilaa merkittävästi lisäten samalla anturin mekaanista vakautta.

Kapasitiivinen capaNCDT 6114 -mittausjärjestelmä sopii moniin erilaisiin sovelluksiin pitkän signaalin siirtoreittinsä ansiosta. Kestävällä ja jopa 15 metrin pituisella kaapelilla varustettu järjestelmä sopii erinomaisesti kuljettimissa ja roboteissa käytettäväksi. Jopa anturikaapelin liikkuessa saadaan tarkat mittaustulokset hyvällä signaalivakaudella. capaNCDT 6114 -järjestelmässä on 0– 10 V:n analogilähtö.

Kapasitiivinen capaNCDT 6124 -mittausjärjestelmä sopii moniin erilaisiin sovelluksiin pitkän signaalin siirtoreittinsä ansiosta. Kestävällä ja jopa 15 metrin pituisella kaapelilla varustettu järjestelmä sopii erinomaisesti kuljettimissa ja roboteissa käytettäväksi. Jopa anturikaapelin liikkuessa saadaan tarkat mittaustulokset hyvällä signaalivakaudella. capaNCDT 6124 -mittausjärjestelmä tarjoaa analogilähdön digitaalisen RS485-liitännän kautta.

Käyttöliitymä- ja signalointiyksiköt