Infrapuna-anturit lämpötilan kosketuksettomaan mittaukseen

Non-contact temperature measurement in industrial applications

Pyrometers and thermal imaging cameras from Micro-Epsilon are used for non-contact temperature measurement in industrial applications.

thermoMETER CT-sarjan infrapunalämpötila-anturit ovat äärimmäisen kestäviä, vakaita ja luotettavia, ja niiden käyttöikä on äärimmäisen pitkä. Infrapunalämpötila-anturit toimivat 250°C lämpötiloissa ilman lisäjäähdytystä, ja niitä käytetään monissa eri sovelluksissa eri teollisuudenaloilla, suunnittelusta ja tuotekehittelystä tuotantoon ja prosessinvalvontaan.

thermoMETER CTLaser -sarjan infrapuna-anturit on tarkoitettu tarkkaa mittausta vaativiin tehtäviin. Mittauspiste määritetään kahdella lasersäteellä, minkä ansiosta lämpötilamittaus voidaan tehdä tarkasti. thermoMETER CTlaser-sarjan anturit on varustettu erittäin kehittyneellä IR-anturioptiikalla, minkä vuoksi voidaan käyttää pientä, jopa alle 1 mm:n mittauspistettä. Näitä infrapunalämpötila-antureita käytetään eri teollisuudenalojen monissa eri käyttökohteissa.

ThermoMETER CS -infrapunalämpötila-antureissa on pienikokoinen anturi, joka soveltuu asennettavaksi erityisesti ahtaisiin tiloihin. Pieni koko ja jopa 120 °C:n lämpötilakestävyys tarjoavat monenlaisia sovellusmahdollisuuksia.

thermoMETER TIM 8 yhdistää kestävän pyrometrin ja lämpökameran hyödyt. Koska se on erittäin kompaktin kokoinen, se voidaan myös integroida laitteisiin ja tuotantolinjoihin. Havaitsijatoiminto mahdollistaa tarkat lämpötilan mittaukset automaattisella anturin säädöllä. Lisäksi linssin tarkennus etäohjauksella onnistuu moottoroidun tarkennuksen ansiosta. Tätä älykästä havaitsijalla varustettua pyrometriä käytetään automaatiossa, koneenrakennuksessa ja tehtaiden valvonnassa.

Pyyntösi: {product}
Please enter the result of the calculation below. This will avoid spam.
captcha
* Pakolliset kentät
Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Tutustu tietosuojalausekkeeseen.