Laseretäisyysanturi lämmitys- ja jäähdytystoiminnolla

15.02.2022

OptoNCDT ILR2250 -laseretäisyysanturia käytetään pitkien etäisyyksien siirtymä- ja etäisyysmittauksiin, joissa vaaditaan samalla suurta tarkkuutta. Anturi voidaan asentaa sekä sisä- että ulkokäyttöön. Ulkona tehtäviä mittauksia varten laseranturi on nyt saatavana integroidulla lämmityksellä ja jäähdytyksellä, joka mahdollistaa käytön lämpötila-alueella -40...+65 °C. Lisäksi alumiinivalukotelo on erittäin kestävä.
OptoNCDT ILR2250-100-H tarjoaa luotettavia ja tarkkoja mittaustuloksia pitkillä jopa 150 metrin etäisyyksillä. Korkea tarkkuus voidaan saavuttaa jopa tummilla, strukturoiduilla tai heikosti valoa heijastavilla pinnoilla.
Laseretäisyysanturi on vaikuttava nopean toimintansa ansiosta, ja sitä käytetään muun muassa logistiikka- ja automaatiotekniikassa, metalliteollisuudessa ja tuotannon valvontaan. Eri mittaustilojen avulla käyttäjä voi mukauttaa kompaktin anturin käsillä olevaan käyttökohteeseen.

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109