Yksinkertainen asennus tarkkoja mittauksia varten: asennussovitus kaksipuolisiin paksuuden mittauksiin

17.03.2023

Uusi JMA-Thickness-asennussovitin on nyt saatavilla konfokaalisten kromaattisten antureiden ja interferometrien täsmällistä kohdistusta varten. Se mahdollistaa mittauspisteiden yhdenmukaisen kohdistamisen ja estää siten poikkeamat eri pisteiden mittauksissa.

Sen lisäksi, että sovitin helpottaa ja nopeuttaa antureiden asentamista, se mahdollistaa paksuusmittaukset suurimmalla mahdollisella tarkkuudella. Kun anturi on onnistuneesti kohdistettu, mittausjärjestelmä voidaan asentaa laitteistoon ja asennuslevy voidaan tarvittaessa irrottaa uudelleen. Tämä suojaa asennussovitinta vahingossa tehdyiltä säädöiltä.

Edut yhdellä silmäyksellä

  • Vakaa paksuuden mittaus erinomaisella tarkkuudella
  • Tarkka mittaus jopa kohteen liikkuessa
  • Esikoottu helppoa asennusta ja nopeaa käyttöönottoa varten
  • Sopii erinomaisesti koneisiin integroitavaksi

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109