Kapasitiiviset anturit korkean lämpötilan käyttökohteisiin, jopa 800 °C

02.05.2023

Uusi kapasitiivinen anturijärjestelmä capaNCDT 6228 sisältää kapasitiiviset korkean lämpötilan capaNCDT CSE/HT-anturit ja capaNCDT 6228 ‑ohjaimen. Anturijärjestelmä on suunniteltu korkean lämpötilan käyttökohteisiin, jopa +800 °C. Sitä käytetään myös hehkuvan kuumien jarrulevyjen paksuuden mittaamiseen ja floatlasin tasaisuuden valvontaan.

Tehokkaaseen ohjaimeen voidaan yhdistää samanaikaisesti jopa neljä anturia. Lisäksi käytettävissä olevat anturit kattavat 1–20 mm:n mittausalueen.
Korkean lämpötilan anturikaapeli kompensoi sähkö- tai magneettikenttien aiheuttamaa häiriötä. Lisäksi mitatut tiedot välitetään sekä analogisesti että digitaalisesti modernien käyttöliittymien, kuten Ethernetin ja EtherCATin, kautta.

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109