Ohjauselektroniikka teollisiin sarjatuotantosovelluksiin konfokaalisille antureille

30.05.2023

Uusi ja kompakti confocalDT IFD2411 ‑järjestelmä on optimoitu teolliseen sarjatuotantoon. Se tarjoaa kattavan kanavan ja on tehdaskalibroitu antureille, joiden mittausalue on 1, 2, 3 tai 6 mm. Ohjauselektroniikka on helppo integroida sähkökaappiin integroidun DIN-kiskoasennuksen avulla. Mittausnopeus on 8 kHz ja resoluutio jopa 12 nm, joten IFD2411 soveltuu moniin käyttökohteisiin etäisyyden ja paksuuden mittauksiin, kuten koneenrakennukseen sekä lasin ja älypuhelinten valmistukseen. Kiinteä teollinen Ethernet-liitäntä (EtherCAT) integroi tehokkaan anturijärjestelmän suoraan PLC:hen.

Edut

  • Kompakti ohjauselektroniikka tarkkoihin etäisyys- ja paksuusmittauksiin
  • Erinomainen hinta-laatusuhde
  • Sopii integroitavaksi sähkökaappiin
  • Korkea resoluutio ja mittausnopeus
  • Intuitiivinen toiminta web-liittymän kautta
  • Optimoitu teollisiin sarjatuotantosovelluksiin
  • Teollinen Ethernet-liitäntä (EtherCAT)

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109