Yhteystiedot
Lataukset

Lämpökamera kehon lämmön seulontatarkastukseen

Lämpökamerat kehon lämmön valvontaan

TIM QVGA-HD-T100 on kompakti lämpökamera kehon lämmön seulontatarkastukseen. Laite on suunniteltu ihmisryhmän lämpötilan mittaamiseen ja yksittäisen henkilön kohdennettuun lämpötilan mittaamiseen. Ohjelmisto tunnistaa ja näyttää automaattisesti ihmiset, joiden kehon lämpötila on kohonnut, mikä saattaa olla merkki kuumesairaudesta. Lämpökamera on tarkoitettu käytettäväksi muun muassa asiakkaiden ja henkilökunnan sisäänkäynneillä, turvaporteilla, julkisissa tiloissa, juna-asemilla ja lentokentillä. Lämpötilan seulontatarkastukseen on saatavilla kolme kameralinssiä.

logo

Ominaisuudet

  1. Mittausalue on -20...900 ° C
  2. Tunnistimessa 382 x 288 pikseliä
  3. Erinomainen 40 mK:n lämpöherkkyys (NETD)
  4. Reaaliaikainen tallennus jopa 80 Hz:n taajuudella
  5. Äärimmäisen kevyt, vankka ja pienikokoinen
  6. Yksittäisen henkilön tai ihmisryhmän automaattinen kuumeen tunnistus
  7. Toimitukseen sisältyy kalibrointisertifikaatti 35 °C:n lämpötilaan
[]
Yhteystiedot
Jouko Kuosmanen
Yhteystietolomake
Pyyntösi: {product}
Please enter the result of the calculation below. This will avoid spam.
captcha
* Pakolliset kentät
Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Tutustu tietosuojalausekkeeseen.

Nopea ja joustava käyttää

thermoIMAGER TIM QVGA-HD-T100 -lämpökamera on tarkoitettu paikallaan tapahtuvaan lämpökuvaukseen, jolla on tarkoitus tunnistaa henkilöt, joiden kehon lämpötila on kohonnut (esim. kuumeen vuoksi). Pienen kokonsa ja USB-porttinsa ansiosta kamera on helppo asentaa ja purkaa. Ohjelmiston asetukset on sovitettu kehon lämpötilaan ja se sopii tavallisiin Windows-tietokoneisiin ja Micro-Epsilonin NetPC-koneisiin (teollinen tietokone passiivisella jäähdytyksellä). Ohjelmisto tuottaa reaaliaikaisia lämpökuvia. Tallennus-/kuvanottotoiminnot tallentavat lämpökuvat automaattisesti. Lämpötila- ja hälytysarvot voidaan vaihtoehtoisesti suorittaa prosessiliitännän kautta. TIM QVGA-HD-T100 -lämpökameralla on kalibrointisertifikaatti 35 °C:n lämpötilaan.

Thermal imaging camera thermoIMAGER TIM QVGA-HD-T100
logo

Lisää tarkkuutta ympäristön referenssisäteilijällä

Jos halutaan vielä lisää tarkkuutta, on suositeltavaa käyttää ympäristön referenssisäteilijää. Säteilijä sijoitetaan näkökenttään, jotta lämpökameraan saadaan jatkuvasti viitearvoja. Näin lämpötilan mittaustarkkuutta voidaan lisätä tarkkuuteen ±0,5 °C.

Temperature measurement of people