Yhteystiedot
Lataukset

thermoIMAGER Zubehör

Yleiskäyttöinen jäähdytyskotelo infrapunakameroille jopa 315 °C:n lämpötilaan asti

Lisävarusteet lämpökuvauskameroille

Micro-Epsilon tarjoaa sopivia lisävarusteita TIM-infrapunakameroille niiden toiminnallisuuden ja sovellusmahdollisuuksien laajentamiseksi. Liitännät, tietokoneet, vaihdettavat linssit ja suojakotelot mahdollistavat lämpökuvauskameran mukauttamisen suoritettavaan mittaustyöhön.

Teollisuusprosessiliitäntä (PIF) mahdollistaa automaattisen prosessinvalvonnan, jossa TIM-infrapunakameroita ja kaikkia kaapeliliitäntöjä sekä TIM Connect -ohjelmistoa seurataan jatkuvasti.

Ominaisuudet

 1. Teollisuusprosessiliitäntä, jossa on 3 analogista/hälytyslähtöä, 2 analogista tuloa, 1 digitaalitulo, 3 hälytysrelettä

 2. Galvaaninen erotus 500 V AC RMS TIM-kameran ja prosessin välillä

 3. Erillinen vikasuojattu relelähtö

 4. TIM-laitteistoa ja kaikkia kaapeliliitäntöjä sekä TIMConnect-ohjelmistoa seurataan pysyvästi käytön aikana

TIM NetPCQ on ammattimainen, upotettu teollisuus-PC-ratkaisu, jossa on passiivinen jäähdytys (tuulettimeton) lämpökamerasovelluksille ja joka sopii minijalustan kiskoasennukselle. NetPCQ- ja TIM-kameraa voidaan käyttää yhdessä erillisenä järjestelmänä. Etähuolto on mahdollista Ethernetin kautta. TIM-kameran tarjoama tieto voidaan varastoida suoraan NetPCQ:lle, jonne myös asiakaskohtainen ohjelmisto voidaan asentaa. Toimitukseen sisältyy palautuspiste.

Ominaisuudet

 1. Tukee kaikkia thermoIMAGER TIM -malleja

 2. Tukee kuvataajuuksia 120 Hz (TIM 160), 80 Hz (TIM QVGA) ja jopa 32 Hz (TIM VGA)

 3. Mukana TIMConnect-ohjelmisto

 4. Monitori VGA:n kautta (analoginen)

 5. Integroitu valvoja-ominaisuus

 6. Valinnainen: jopa 20 m:n USB-kaapeli, korkean lämpötilan USB-kaapeli, laajennettavissa jopa 100 m:n Ethernet-kaapeliin

NetBox on pienois-PC TIM-lämpökuvauskameroille, joka mahdollistaa kameran itsenäisen toiminnan tai toimii USB/Ethernet-muuntimena. Tämä mahdollistaa prosessin (lämpökuvauskamera) ja prosessin valvonnan (PC) väliset suuremmat etäisyydet.

Ominaisuudet

 1. Voidaan integroida CoolingJacket/Edistynyt/Laajennettu -ominaisuuksiin

 2. Pienois-PC TIM 160/4x0:n itsenäiseen tilaan kaapelin jatkamiseksi

 3. Tukee kuvataajuuksia 120 Hz (TIM 160), 80 Hz (TIM QVGA) ja jopa 32 Hz (TIM VGA)

 4. Integroitu laitteisto- ja ohjelmistovalvonta

 5. Valinnainen: jopa 20 m:n USB-kaapeli, korkean lämpötilan USB-kaapeli, laajennettavissa jopa 100 m:n Ethernet-kaapeliin

Nämä jäähdytyskotelot suojaavat infrapunakameroita kuumissa ympäristöissä jopa 315 °C:seen saakka. Valinnainen jäähdytys on mahdollista joko ilmalla tai vedellä, mikä mahdollistaa tarkat mittaustulokset jopa 100 °C:seen (ilman jäähdytystä) tai 315 °C:seen (vesijäähdytyksellä). Lisäksi laajennettuun versioon voidaan integroida lisäkomponentteja, kuten NetBox, USB Server Gigabit ja Industrial Process Interfaces (PIF).

Ominaisuudet

 1. Käyttölämpötilat jopa 315 °C

 2. Ilma-/vesijäähdytys integroidulla ilmanpoistolla ja valinnaisilla suojaikkunoilla

 3. Modulaarinen rakenne helpottaa eri laitteiden ja linssien asentamista

 4. Helppo anturin poisto paikan päällä pikavapautuksen ansiosta

 5. Lisäksi laajennettuun versioon voidaan integroida lisäkomponentteja, kuten TIM NetBox, USB Server Gigabit ja Industrial Process Interfaces (PIF).

Ulkokäytöön tarkoitettu yleissuojakotelo, jossa puhdistus ilmanpuhalluksella, mahdollistaa TIM-infrapunakameroiden jatkuvan käytön pölyisissä ja kosteissa ympäristöissä. PTC-lämmityselementti ja integroitu tuuletin jakavat lämpötilan tasaisesti ja mahdollistavat kameran käytön suojakotelon kanssa erittäin alhaisissa lämpötiloissa -40 °C:seen saakka.

Ominaisuudet

 1. Suojausluokka IP66

 2. USB-palvelin Gigabitin asentaminen mahdollista integroitavaksi ohjainjärjestelmiin, kun välimatka ulkotiloissa on pitkä

USB-serveri Gigabit on USB Ethernetin sovitin lämpökuvauskameran.Serveri tukee kaikkia USB-moodeja ja takaa turvallisen ja luotettavan toiminnan teollisissa verkoissa. USB-serveri mahdollistaa pidemmän kuin 20 metrin etäisyyden PC:n ja infrapunamittausjärjestelmän välillä. Tämä pienikokoinen serveri vaihtaa USB:sta Ethernetiin ja siksi tarjoaa yksinkertaistetun integraation verkkoihin. Pienikokoinen muotoilu mahdollistaa myös DIN-kiskoasennuksen.

Ominaisuudet

 1. Helpot kaapelijärjestelyt ja käyttöönotto PoE:n ja web-liittymän ansiosta

 2. Etäohjattu pääsy lämpökamera- tai videopyrometreihin

 3. Kaksi itsenäistä USB-porttia (täysin USB 2,0 yhteensopiva, tukee kaikkia USB-siirtomoodeja)

 4. Virta PoE:n kautta (virta Ethernet:in yli) tai ulkoinen jännitelähde

 5. Käyttöönotto ja asetusten määrittely web-liittymän kautta

 6. Täysi TCP/IP-tuki sisältäen reitityksen ja DNS:n

Pyyntösi: {product}
Please enter the result of the calculation below. This will avoid spam.
captcha
* Pakolliset kentät
Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Tutustu tietosuojalausekkeeseen.