CFO100- ja CFO200 True Color Recognition -anturit tarjoavat parhaan mahdollisen väritarkkuuden

16.05.2018

Micro-Epsilon on lisännyt värianturivalikoimaan uuden CFO200 colorSENSOR -mallin, jonka 20 kHz:n mittaustaajuus sopii erinomaisesti dynaamisiin mittaustehtäviin. Lisäksi 220 lumenin valovirta on erittäin tehokas. Saatavilla on myös kahdeksan digitaalilähtöä.
Erinomaisen toistettavuuden (ΔE ≤ 0,3) ansiosta pienimmätkin värivivahteiden erot tunnistetaan luotettavasti. Jopa tummat värit kuten musta, harmaa ja tummansininen voidaan erottaa esimerkiksi mitattaessa betonin tai katukivien harmaita sävyjä. Autoteollisuudessa värianturit määrittävät värien muutoksen galvanoinnin aikana, jotta kone voidaan pysäyttää, kun tietty väriarvo saavutetaan. CFO200-anturia käytetään myös materiaalien ja pinnoitteiden tunnistukseen, sillä se tunnistaa luotettavasti pienet väripoikkeamat eri materiaaleissa ruostumattomasta teräksestä ja sinkistä messinkiin ja kultaan.
Tarkat CFO100- ja CFO200 True Color -anturit tunnistavat kaikki värit, olipa kyse maalitekniikasta, automaatiojärjestelmistä, lääkepakkauksista, laadunvarmistuksesta, pintamerkinnöistä tai painotekniikasta. Anturit on nyt käytön helpottamiseksi yhdistetty Micro-Epsilonin innovatiiviseen web-liittymään. Kun anturit on kytketty tietokoneeseen, käytettävissä on anturitietojen graafisia esityksiä ja monia käteviä asetuksia. Lisäksi anturi voidaan sovittaa sopimaan erilaisiin väriryhmiin ja toleranssiarvoihin jokaiselle värille. Värien opetus voidaan tehdä web-liittymän kautta.
Väriarvojen tallentaminen ja tuotantojärjestelmien ohjaaminen onnistuu Ethernet-liittymän kautta, joka mahdollistaa myös integroinnin moderneihin teollisuusympäristöihin. Valaistus ja mittaukset tapahtuvat valokuitujen kautta. Tästä on monenlaista etua. Anturi sopii erinomaisesti ahtaisiin tiloihin, sillä anturin pää vaatii erittäin vähän tilaa. Lisäksi monet anturin päät täyttävät erilaisten mittaustehtävien ja asiakaskohtaisten tarpeiden asettamat vaatimukset.

Suositeltu anturitekniikka

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109