Siirry suoraan päänavigointiin Suora pääsy sisältöön Siirry alanavigointi-tilaan

Tarkka konfokaalinen kromaattinen anturi

2024-02_IFS2407-1-5__900x370px.jpg

Micro-Epsilon konfokaalisten kromaattisten antureiden valikoimaan on lisätty uusi siirtymän ja paksuuden mittaukseen tarkoitettu anturi. confocalDT IFS2407-1.5 -malli soveltuu erityisen hyvin kaareville ja strukturoiduille pinnoille. Anturin numeerinen aukko on kooltaan 0.70 ja laite saavuttaa hajaheijastavilla pinnoilla korkean mittauskulman (±70°).

Se sopii erityisesti hienomekaanisten osien, kuten hammaspyörien mittaamiseen. Hammaspyörien jyrkät ja kiiltävät reunat toistetaan erittäin nopeasti ja tarkasti. Laite pääsee oikeuksiinsa etenkin kun sitä käytetään yhdessä uuden suuritehoisen konfokaalisen IFC2465HP-ohjauselektroniikan kanssa, jolloin anturin mittaustulokset ovat erinomaiset automaattisen valotusajan säädön, korkean valointensiteetin ja suuren mittausnopeuden ansiosta.

Yksi anturin käyttösovelluksista on linssien mittaaminen, sillä siinä vaaditaan laajoja mittauskulmia etenkin reunojen kohdalla. Anturin ominaisuuksiin kuuluvat myös erittäin pieni 5,5 µm:n valopiste ja erinomainen alle 3 µm:n sivuttaisresoluutio. Tämä mahdollistaa pienimpienkin rakenteiden vakaat mittaukset.