Siirry suoraan päänavigointiin Suora pääsy sisältöön Siirry alanavigointi-tilaan

Kompakti ja erittäin suorituskykyinen laseranturi

Kompakter Laser-Sensor optoNCT 1420

optoNCDT 1420 -sarjan laseranturit ovat pieniä, tehokkaita ja nopeita. Ne on nyt nostettu uudelle tasolle kohdennettujen parannusten ansiosta. Mittausnopeudet on kaksinkertaistettu 8 kHz:iin, mikä tekee näistä antureista luokkansa nopeimpia. Uudet mallit ovat erittäin suorituskykyisiä kaikissa ympäristöissä, niiden lämpötilavakaus on erinomainen (±0.015 % FSO / K) ja ympäristön valoisuuden sieto jopa 50 000 lux. Tehokas D/A-muunnin mahdollistaa analogilähdön 16 bitin resoluution.

Näitä uusia laserantureita voidaan käyttää hyvin monenlaisissa sovelluksissa. Anturit mittaavat melkein kaikilta pinnoilta ja käyttävät älykästä valotusajan säätöä, joka kompensoi luotettavasti vaaleiden ja tummien sävyjen sekä mattapintojen ja heijastavien pintojen muutokset. Pienen valopisteen ansiosta pienimmätkin yksityiskohdat havaitaan erittäin tarkasti. Laitteen kestävä IP67-luokan alumiinikotelo suojaa anturia ulkoisilta olosuhteilta ja varmistaa tärinän siedon. Antureissa on myös integroitu ohjauselektroniikka ja kuljettimien kanssa yhteensopivat kaapelit. Lisäksi ne ovat kevyitä ja kompakteja.

Niiden käsittely on helppoa niin aloittelijoille kuin asiantuntijoillekin. Valittavissa on analogisia ja digitaalisia vaihtoehtoja, Plug & Play -ratkaisuja sekä web-liittymän hyödyntäminen ja ASCII-komentojen käyttö.
optoNCDT 1420 -laserantureita käytetään tarkkoihin siirtymä- ja etäisyysmittauksiin 10–500 mm:n mittausalueilla.