Lasermikrometri ahtaisiin asennustiloihin

14.04.2020

optoCONTROL 2520-46(090) -lasermikrometrissä on 90 asteen kulmassa oleva peili, joka mahdollistaa erittäin joustavan asennuksen. Sitä käytetään myös tarkkoihin mittauksiin, kuten prosessien valvontaan ja kohteiden paikallaanolon varmistukseen, geometriseen tarkistukseen ja halkaisijan tarkistukseen sekä pyöreyden mittauksiin.

Joustava asennus

Tämä kompakti järjestelmä on helppo integroida silloinkin, kun vakioasennus ei ole mahdollinen, Valonlähteen ja vastaanottimen välinen etäisyys on vapaasti valittavissa jopa 2 metriin asti. Lisäksi mitattava kohde voidaan sijoittaa mihin tahansa kohtaan valoverhoa. optoCONTROL 2520-46(090) -mikrometrin suurin mittausalue on 46 mm. Järjestelmän käyttöikä on pitkä ja se toimii kulumattomasti. Käytettävissä olevat liitännät ovat RS422 ja Ethernet/EtherCAT

Konfigurointi web-liittymän kautta

Käyttäjäystävällistä web-liittymää käytetään asetusten ja konfigurointien tekemiseen. Sen avulla voidaan näyttää lukemat ja raja-arvot sekä valita käytettävät suodattimet. Käytettävissä on videosignaali mittauksen tarkkaa konfigurointia varten.

Hyödyt

  • Etäisyydestä riippumaton mittaus
  • Useiden arvojen samanaikainen lähetys
  • Liipaisin ja synkronointi
  • Raja-arvoilla varustettu arvo-aikakaavio
  • Statistiikat sekä useita keskiarvolaskenta- ja suodatintyyppejä
  • Yksinkertainen videosignaalin konfigurointi
  • Vaaleiden/tummien reunojen näyttö
  • Jopa 8 segmentin mittaaminen samaan aikaan
Suositeltu anturitekniikka

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109