Erittäin tarkka laserskanneri suurille mittausalueille

13.04.2021

Innovatiivisten scanCONTROL 30xx -laserskannereiden valikoimaan lisätään nyt uusi malli, joka kattaa jopa 200 x 300 mm:n mittausalueet x- ja z-akseleilla. LLT30xx-200-skanneria käytetään, kun tarvitaan suuria mittausalueita ja hyvää tarkkuutta.
Tehokkaita laserprofiiliskannereita käytetään erilaisiin 2D/3D-profiilinmittauksiin ja niissä yhdistyvät uusin teknologia, tehokkuus ja monipuoliset sovellusmahdollisuudet. Suuren dynamiikan scanCONTROL-skannerit ratkaisevat vaativien pintojen mittaustehtävät automaatiossa, tuotannon ja prosessien valvonnassa sekä laadunvalvonnassa.
Tässä mallissa yhdistyvät monet hyödyt: tehokkuus, erittäin korkea tarkkuus, erilaiset toimintatilat vaatimusten mukaan, ammattilaistason konfigurointiohjelmisto ja modernit liittymät. Anturi tuottaa kalibroitua profiilitietoa noin 5,5 miljoonan pisteen sekuntinopeudella ja luo jopa 2048 mittauspistettä profiilia kohden. Lisäksi anturissa on epäyhtenäisille pinnoille HDR-tila, jolla saadaan yhdessä optimoidun automaattisen valotuksen kanssa parhaat tulokset jopa tummilta pinnoilta.

Punainen ja sininen laser

25 mm:n ja 50 mm:n mittausalueille voit valita punaisen tai sinisen laserin sovelluksesta riippuen. 200 mm:n mittausalueille on saatavilla punainen laser. Sinilasertekniikan osalta Micro-Epsilonilla on patentti sinisillä lasereilla tehtäviin mittauksiin, joissa kohde on punaisena hehkuva kohde, jonka lämpötila on yli 700 °C, tai joissa kohde on (puoli)läpinäkyvä.

Gateway II on nyt saatavana esiohjelmoituna

ScanCONTROL-yhdyskäytävän avulla voit käyttää eri käyttöliittymiä mittausarvojen lähettämiseen. Yhdessä SMART-anturin kanssa mittaustulokset voidaan lähettää Ethernet-, PROFINET-, Ethernet/IP- tai EtherCAT-liitännän kautta. Voit käyttää myös esiohjelmointipalveluamme, jotta asetusten tekeminen on nopeaa ja helppoa. Saat tarpeitasi ja tarvitsemiasi IP-osoitteita varten mukautetun yhdyskäytävän, minkä ansiosta laite on heti käyttövalmis. Lisäksi saat varmuuskopion kokoonpanostasi.

Hyödyt

  • Suuri 200 mm:n mittausalue
  • Tehokkuus
  • HDR-tila epäyhtenäisille pinnoille
  • Digitaaliset käyttöliittymät
Suositeltu anturitekniikka

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109