Yhdestä suunnasta tehtyä pakkauslasin paksuuden mittausta

10.04.2017

Pakkauslasin tuotannossa seinämän paksuus ja pullojen pyöreys ovat olennaisia laatutekijöitä. Siksi nämä parametrit on tarkistettava 100 % varmuudella. Kaikki vialliset pakkaukset hylätään välittömästi ja palautetaan sulattamoon. Suurten prosessinopeuksien vuoksi ja pullojen suojelemiseksi vaurioilta tarvitaan nopea ja kosketukseton mittausjärjestelmä.

Micro-Epsilonin Konfocal-järjestelmällä toimiva kaksikanavainen confocalDT 2422 -järjestelmä sopii tähän mittaustehtävään erinomaisesti. Sen toimintaperiaate mahdollistaa läpinäkyvien materiaalien kosketuksettoman etäisyyden ja paksuuden mittauksen samanaikaisesti kahdesta pisteestä. Tiedot lähetetään reaaliaikaisesti EtherCAT-käyttöliittymän kautta. Paksuuden kalibrointitoiminto mahdollistaa tarkat paksuuden mittaukset koko anturin mittausalueella. Automaattinen valotusajan ohjaus mahdollistaa vakaat mittaukset lasin väristä riippumatta.

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109