Uusi laseranturi, jossa on innovatiivisia toimintoja

04.07.2017

optoNCDT 1750 -laseranturit mittaavat siirtymiä, etäisyyksiä ja sijainteja monilla teollisuudenaloilla, kuten automaatioteknologiassa, autoteollisuudessa ja koneenrakennuksessa. Tässä uudessa ja kompaktissa mallissa on useita uusia toimintoja. Suuren mittausnopeutensa ansiosta sillä voidaan tehdä tarkkoja mittauksia. A-RTSC-pinnankorjautoiminnon ansiosta optinen lasermittausjärjestelmä toimii lähes materiaalista ja väristä riippumatta.
Uusi web-käyttöliittymä yksinkertaistaa asetusten määritystä ja konfigurointia, eikä ylimääräistä käyttöohjelmistoa tarvita. Käytettävissä olevat esiasetukset metalleille, muoveille ja useille orgaanisille materiaaleille tekevät anturin toiminnasta nopeaa, suoraviivaista ja optimoitua. Mittausnopeus on jatkuvasti säädettävissä 7,5 kHz:iin saakka, ja se voidaan sovittaa erikseen kuhunkin mittaustehtävään. Signaalihuipun valinnan ja häiriöhuippujen vaimennuksen ansiosta voidaan luotettavasti mitata moottoreiden ja vaihteistojen rakentamisessa käytettäviä öljyisiä osia ja päällystettyjä materiaaleja, sekä lasin takana olevia kohteita tai kalvopäällysteisiä komponentteja. Tiedot voidaan lähettää analogisina tai digitaalisina RS422-käyttöliittymän kautta. Lisäksi optoNCDT 1750 -anturissa on kaksi kytkentälähtöä ja yksi tulo erilaisten toimintojen ohjaamiseksi.
Tehokkuutensa ja monipuolisten toimintojensa ansiosta tämä anturi on luokkansa ehdotonta huippua. Kompaktin muotoilunsa ja integroidun ohjauselektroniikkansa vuoksi optoNCDT 1750 sopii varsin monenlaisiin sovelluksiin ja se on helppo asentaa myös ahtaisiin tiloihin.

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109