Uudet mittausalueet mahdollistavat entistä monipuolisemmat paksuuden mittaukset

04.07.2017

Micro-Epsilonin thicknessSENSOR on tehokas järjestelmä nauha- ja laattamateriaalien paksuuden mittaamiseen metalli- ja muoviteollisuudessa. Lisäksi sillä voidaan mitata myös esimerkiksi tekstiilejä ja komposiittimateriaaleja. Tätä kokonaisratkaisua on nyt laajennettu mittausalueilla, joiden ansiosta se soveltuu monenlaisiin tehtäviin, joissa on mitattava enintään 25 mm:n paksuista materiaalia jopa 400 mm:n mittausleveydellä.
Tukevaan runkoon on kiinnitetty vastakkain kaksi laserkolmiomittausanturia, jotka mittaavat kohdetta molemmilta puolilta. Materiaalin paksuus tunnistetaan eroperiaatteen mukaan. Runkoon integroitu yksikkö laskee paksuusarvot, ja lähettää ne joko analogisessa muodossa jännitteenä ja virtana, tai digitaalisesti Ethernetin kautta. thicknessSENSOR on helppo integroida tuotantolinjaan ja ahtaisiin tiloihin, eikä monimutkaista anturin kohdistusta tarvita.
Uniikin konseptin lisäksi thicknessSENSOR on myös helppokäyttöinen intuitiivisen web-käyttöliittymän ansiosta. Sen avulla käyttäjä voi ladata yksilöllisiä esiasetuksia kutakin mittaustehtävää varten. Anturiin voidaan tallentaa jopa kahdeksan käyttäjäkohtaista asetusta, jotka voidaan viedä tehtävienhallintaan. Mittaustehtäviä voidaan optimoida käyttämällä signaalihuipun valintaa ja vapaasti säädettävää signaalin keskiarvon laskentaa.

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109