Uusi LabVIEW 3.0 -instrumenttiajuri scanCONTROL-antureille

05.07.2017

Nyt voit ladata uuden LabVIEW 3.0 -instrumenttiajurin scanCONTROL-antureille. Sen avulla scanCONTROL -anturit voidaan integroida suoraan LabVIEW-ohjelmistossa tehtävää tietojen jatkokäsittelyä varten. LabVIEW 3.0 -instrumenttiajuri on kätevä käyttöliittymä anturin ja LabVIEW-ympäristön välille.
Ajuri on optimoitu ja sen ominaisuuksia on parannettu, jotta scanCONTROL-antureiden asentaminen ja asetusten määrittäminen olisi yksinkertaisempaa. Lisäksi ajurissa on uusia esimerkkiohjelmia, jotka esittelevät moduulien käyttöä.
Instrumenttiajuri on saatavilla 32-bittisenä ja 64-bittisenä versiona.

Napsauta tästä ladataksesi uuden LabVIEW 3.0 -instrumenttiajurin scanCONTROL-antureille. 

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109