Pienoisvaijerivetoanturit edullisiin sarjatuotantosovelluksiin

28.09.2017

Micro-Epsilonilla on laajin vaijerivetoantureiden valikoima. Niissä yhdistyvät tekninen tasokkuus, pitkäikäisyys ja erinomainen hinta-laatusuhde. Laajan tuotevalikoiman ja vuosien kokemuksen ansiosta anturit on helppo sovittaa asiakkaiden yksilöllisiin vaatimuksiin. Tämä anturiteknologia on kehittynyttä mutta edullista.
Etenkin wireSENSOR MK -pienoisvaijerivetoanturit on suunniteltu erityisesti suurien tuotantomäärien sarjatuotantosovelluksiin. Niiden kestävä ja kompakti muotoilu mahdollistaa helpon integroinnin ahtaisiin tiloihin. Saatavilla on potentiometrillä varustetut analogiversiot jännitteen tai virran ulostulolla sekä digitaaliversiot portaittaisella tai absoluuttisella kooderilla. Laitteilla on erinomainen hinta-suorituskykysuhde, minkä ansiosta valmistusprosesseihin saadaan kustannussäästöjä.
Laadukkaaksi todettuja wireSENSOR-vaijerivetoantureita on saatavilla eri kokoisia ja muotoisia. Mittausalueet voidaan valita yksilöllisesti 50 mm:n ja 50 000 mm:n väliltä erilaisin asteikoin. Näiden antureiden erikoisuus on kompakti koko mittausalueeseen nähden. Esimerkiksi pienimmän anturin halkaisija on vain 30 mm, mutta sen mittausalue on 750 mm. Saatavilla on monia erilaisia analogisia ja digitaalisia ulostuloja sekä muovisia tai alumiinisia koteloita. Antureissa on käytetty vain tarkkoja komponentteja, joten niiden keskimääräinen käyttöikä on tavallista pidempi. Vaijerivetoanturit soveltuvat erinomaisesti kaikenlaisiin kontaktimittauksiin etäisyyksistä ja kallistuskulmista riippumatta.

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109