Tehokkaat anturit suurien tuotantomäärien teollisuussovelluksiin

09.11.2017

             

Tehokkaat anturit suurien tuotantomäärien teollisuussovelluksiin

Tehokkaat eddyNCDT 3001 -pyörrevirta-anturit ovat nyt saatavana M18-koteloinnilla sekä 6 mm:n ja 8 mm:n mittausalueilla. Näin anturit ovat entistä joustavampia ja sopivat monenlaisiin tehtäviin. Nämä lämpötilakompensoidut anturit takaavat nopeat ja tarkat mittaustulokset monissa erilaisissa sovelluksissa kaikilla teollisuudenaloilla. Anturit mittaavat siirtymää, etäisyyttä ja sijaintia tarkasti vaativissakin ympäristöissä, joissa toimintaa vaikeuttavat mm. korkea paine, lika ja öljy.

Erittäin suorituskykyinen laserkolmiomittausanturi

Edistyneeseen tekniikkaan perustuva, innovatiivinen optoNCDT 1750 -laserkolmiomittausanturi on luokkansa paras. Web-liittymän käyttäjäystävällisten esiasetusten ansiosta siirtymän, etäisyyden ja sijainnin mittauksessa saadaan erittäin tarkkoja tuloksia. optoNCDT 1750 -laserkolmiomittausanturia käytetään automaatiotekniikassa, elektroniikan tuotannossa, koneenrakennuksessa ja autoteollisuudessa.

Laserluokka 1 teollisiin mittaustehtäviin laserkolmiomittausantureita käytettäessä

optoNCDT 1420 -laserkolmiomittausanturit ovat nyt saatavilla myös laserluokassa 1. Tässä laserluokassa säteilyteho on enintään 390 µW. Tämän vuoksi laserluokan 2 edellyttämiä kalliita suojatoimia ei enää tarvita. Näiden uusien mallien ansiosta Micro-Epsilon voi tarjota anturin, joka täyttää auto- ja lääketeollisuuden sekä vastaavien alojen kaikki suorituskyky- ja laserluokkavaatimukset.

Nopeaa ja tarkkaa paksuuden mittausta lasiteollisuudelle

Konfocal confocalDT 2421- ja 2422 -ohjauselektroniikat yhdistävät tarkkuuden ja nopeuden etäisyyden ja paksuuden mittaamisessa erilaisilla pinnoilla. Uusi kaksikanavainen malli soveltuu erityisesti lasiteollisuudelle. Kuten kosketuksettoman etäisyyden mittauksen heijastavilla ja peilimäisillä pinnoilla, konfocal mittausperiaate mahdollistaa myös läpinäkyvien materiaalien paksuuden mittaamisen.

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109