UUTTA - Optinen tarkkuusmikrometri ahtaisiin tiloihin

18.01.2018

Optical ODC2520-46(090)-mikrometri on tarkoitettu läpimittojen, välien ja segmenttien tarkkaan mittaamiseen. Tämän uuden mallin vastaanotin kiertyy 90 astetta, joten laite on kompakti ja helpompi asentaa ahtaisiin tiloihin.
Lisäksi ODC2520-46(090)-mikrometrissä on useita uusia toimintoja. Lasersäde voidaan esimerkiksi kytkeä pois päältä web-liittymän kautta ja mittausarvot voidaan säilyttää määritetyn ajan. Lisäksi järjestelmä mahdollistaa etäisyydestä riippumattomat mittaukset, monitulos-ulostulon, jopa 8 segmentin mittaamisen ja useiden keskiarvolaskenta- ja suodatintyyppien käytön, sekä jopa kahden metrin mittausetäisyyden.
Kompakti laserluokan 1M lasermikrometri on erittäin tarkka enintään 46 mm:n mittausetäisyydeltä. Lisäksi se on varsin joustava, sillä mittauskohde voidaan asettaa mihin tahansa paikkaan valoverhon alueella, ja etäisyys mitattavan kohteen ja vastaanottimen välillä voidaan valita vapaasti.
Tämän seuraavan sukupolven mikrometrin asennuksessa ja asetusten määrityksessä käytetään käyttäjäystävällistä web-liittymää. Laitteessa on asetukset mittauksia ja raja-arvoja, mittausohjelmia ja suodattimia varten.

Suositeltu anturitekniikka

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109