Kapasitiiviset kierreanturit haastaviin asennuksiin

06.03.2018

Micro-Epsilonin kapasitiivisia antureita saa nyt myös kierteillä. Kosketukseton siirtymä-, etäisyys- ja paikannusmittaus onnistuu helposti uusilla kierreantureilla mittauskohteissa, joihin ei voi kiinnittää tavanomaisia antureita kiinnikkeillä.
Nämä anturit on suunniteltu erityisesti koneenrakennusalan käyttötarkoituksiin, joissa anturit on kiinnitettävä tarkkaan määritetylle etäisyydelle esim. seiniin, porattuihin reikiin tai jopa erittäin syviin porausreikiin. Kapasitiiviset kierreanturit voidaan asentaa myös ohuisiin seiniin käyttämällä kahta lukkomutteria sekä sisä- että ulkopuolella.
Micro-Epsilonin kapasitiiviset kierreanturit on helppo asentaa pistoliitännällä. Monissa antureissa on kiinteä kaapeli, joka kiertyy, kun kaapeli kierretään paikalleen. Micro-Epsilonin anturit kierretään ensin paikalleen, ja vasta sitten niihin liitetään kaapeli pistoliitännällä.
capaNCDT-anturit erottuvat edukseen pitkäkestoisen vakautensa, luotettavuutensa ja lämpötilavakautensa ansiosta. Lisäksi niiden antamat mittaustulokset ovat erittäin luotettavia ja vakaita vaativalla nanometrin tarkkuuden mittausalueella. Innovatiivisen tekniikan ansiosta niitä voi käyttää myös vaativissa teollisuusympäristöissä. Lisäksi ne sopivat puhtaisiin tiloihin ja ultratyhjiökäyttöön.

Suositeltu anturitekniikka

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109