Tehokkaat ja entistä joustavammat laseranturit

14.05.2019

Uudet optoNCDT 1750-500- ja 1750-750-laseranturit avaavat lukuisia sovellusmahdollisuuksia siirtymien ja etäisyyksien mittaamiseksi. Mittausalueet vaihtelevat mallin mukaan 2 mm:stä 750 mm:iin. Tämä kestävä ja tehokas laseranturi on suunniteltu erityisesti teollisuus- ja automaatiosovelluksiin. Se sopii mittauksiin vaikeilla pinnoilla, kuten puoliläpinäkyvillä muoveilla ja keramiikalla, piirilevymateriaaleilla tai hiili- ja lasikuituvahvisteisilla muoveilla. Anturi toimii lähes materiaalista ja väristä riippumatta. Joustavuutensa ansiosta se sopii reaaliaikaisiin laaduntarkastustehtäviin lähes kaikilla teollisuudenaloilla, esimerkiksi elektroniikan valmistuksessa, autoteollisuudessa, pakkausalalla, koneenrakennuksessa ja automaatioteknologiassa.
Ainutlaatuisen tehokkuutensa ja monipuolisten toimintojensa ansiosta tämä anturi on luokkansa ehdotonta huippua. Uusien algoritmien ja entistä parempien komponenttien avulla saavutetaan suuri tarkkuus ja dynamiikka. Pieni valopistekoko sopii ihanteellisesti pienimpien komponenttien luotettavaan mittaukseen. Koska anturijärjestelmä on erittäin kompakti, se on helppo asentaa myös ahtaisiin tiloihin.
Mittaustulokset saadaan analogisen tai digitaalisen RS422-käyttöliittymän kautta. Lisäksi anturissa on kaksi kytkentälähtöä ja yksi tulo erilaisten toimintojen ohjaamiseksi. Innovatiivisessa laseranturissa on käyttäjäystävällinen web-liittymä, jonka ansiosta anturi mukautuu nopeasti kuhunkin mittaustehtävään esimääritettyjen asetusten mukaisesti. Tulokset ovat erittäin tarkkoja ilman monimutkaista optimointia. Käyttäjäkohtaisia anturiasetuksia voidaan tallentaa enintään kahdeksan.

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109