Huipputuotteet 2018

16.05.2018

optoNCDT 1750

Micro-Epsilonin innovatiivinen optoNCDT 1750 -laserkolmiomittausanturi vie tehokkuuden uudelle tasolle. Kehittyneen anturiteknologian ansiosta nämä kompaktit ja yleiskäyttöiset anturit ovat luokkansa parhaita. Esiasetukset takaavat helppokäyttöisyyden, tarkat tulokset ja nopeuden. Micro-Epsilonin optoNCDT 1750 -laserkolmiomittausantureita käytetään automaatioteknologiassa, elektroniikan valmistuksessa, koneenrakennuksessa ja autoteollisuudessa.

scanCONTROL

scanCONTROL-laserprofiiliskannerit kuuluvat maailman tehokkaimpiin profiiliantureihin. Niissä on integroitu ja tehokas ohjauselektroniikka, joka laskee kaksiulotteiset pintaprofiilit. Kohteesta voidaan luoda 3D-profiili, vaikka anturi tai kohde liikkuisi. Asetukset ja mitattujen arvojen konfigurointi tehdään Configuration Tools -ohjelmistolla, jolla voidaan mitata esimerkiksi korkeuksia, kulmia ja uria.

thermoIMAGER TIM -mikroskooppilinssi

Micro-Epsilonin uuden mikroskooppilinssin ansiosta korkean erottelukyvyn thermoIMAGER TIM 450- ja TIM 640 -lämpökameroilla voidaan tunnistaa myös erittäin pienten kohteiden lämpötilaerot. Mikroskooppilinssi on kehitetty piirilevyjen lämpötilojen mittaukseen ja piirilevyjen kokoamisen valvontaan sekä mikrokokoisten juotosten ja hitsisaumojen tarkistukseen.

Tarkkaa 3D-pinnantarkistusta

Micro-Epsilonin reflectCONTROL-, surfaceCONTROL- ja scanCONTROL-järjestelmät ovat innovatiivisia teknisiä ratkaisuja, jotka sopivat sekä mattapinnoille että kiiltäville pinnoille. Olipa kyse koko auton korin tai yksittäisen osan maalaamisesta, pintojen poikkeamat voidaan havaita pienintä yksityiskohtaa myöten. Nämä modernit järjestelmät mahdollistavat 100 % automaattisen tarkistuksen suoraan tuotantolinjalla.

colorCONTROL ACS7000

colorCONTROL ACS7000 on yksi maailman kehittyneimmistä inline-värinmittausjärjestelmistä. Toisin kuin tavanomaiset teknologiat, tämä järjestelmä tunnistaa värit viitearvoihin vertaamisen lisäksi myös käyttämällä heijastusspektriä. Koska järjestelmällä saadaan äärimmäisen tarkat mittaustulokset, sitä käytetään myös laboratorioissa ja teollisessa tuotannossa. Jotta prosessi-integraatio olisi helpompaa, käytettävissä on Ethernet-/EtherCAT-liittymä. Järjestelmään kuuluu kolme erilaista anturin päätä erilaisia mittaustehtäviä varten.

wireSENSOR WPS-MK 88 U45R

Tavallisella potentiometrillä varustettuihin vaijerivetoantureihin nähden uusi kontaktittomalla potentiometrillä toimiva wireSENSOR WPS-MK88 U45R -anturi saavuttaa kahdeksankertaisen määrän työjaksoja, joka pidentää anturin käyttöiän maksimaaliseksi. Kun tämä uusi teknologia yhdistetään kestävään muovikoteloon ja erinomaiseen hinta-suorituskykysuhteeseen, on taloudellinen tehokkuus viety uudelle tasolle.

mainSENSOR MDS-40-D18-S1 / MDS-35-M12-SA-HT

Magneettis-induktiiviset siirtymäanturit ovat kulumattomia ja huoltovapaita. Siirtymien ja etäisyyksien mittaamisen lisäksi näitä antureita käytetään myös esim. akseleiden ja suurten hammasrattaiden pyörimisnopeuden mittauksessa. Uudet kiinnikkeellä varustetut MDS-40-D18-SA-anturit on suunniteltu esimerkiksi hydrauliikkasylinterisovelluksia varten. Ne on integroitu kestävään ruostumattomasta teräksestä valmistettuun koteloon. Antureissa on aivan uusinta teknologiaa, jonka ansiosta ne sopivat myös sovelluksiin, joissa tuotantomäärät ovat suuria ja hinta-suorituskykysuhteen on oltava paras mahdollinen.
Toinen uusi tuote on magneettis-induktiivinen MDS-35-M12-SA-HT-anturi, joka on myös kestävässä teräskotelossa, mutta on suunniteltu käytettäväksi erityisesti korkeissa jopa 120 °C:n lämpötiloissa. Nämä anturit ovat saatavilla joko integroidulla kaapelilla tai liittimellä varustettuina.

optoCONTROL 2520-46(090)

optoCONTROL 2520-46(090) laajentaa optisten tarkkuusmikrometrien tuotevalikoimaa. Mikrometrin vastaanotinta voidaan kiertää 90 astetta, joten se soveltuu erinomaisesti asennettavaksi ahtaisiin tiloihin. Laitteen laserluokka on 1M ja siinä on integroitu ohjauselektroniikka. Asetusten määritys tapahtuu käyttäjäystävällisen web-liittymän kautta.

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109