UUTTA: capaNCDT 61x0/IP teollisiin mittaustehtäviin

09.04.2019

Uusi capaNCDT 61x0 / IP kapasitiivinen mittausjärjestelmä on suunniteltu erityisesti teollisiin mittaustehtäviin, joissa vaaditaan suurta tarkkuutta. Se havaitsee sähköä johtavissa kohteissa muuttujia, kuten siirtymä, etäisyys, poikkeama, laajentuma ja epämuodostuma. CapaNCDT 61x0/IP koostuu anturista, anturikaapelista ja ohjauselektroniikasta. Se on kalibroitu tehtaalla eli järjestelmä on heti valmis käytettäväksi, eikä kenttäkalibrointia näin tarvita. Vaikka anturi vaihdettaisiin, ei uudelleenkalibrointia tarvita. Ulostulosignaali: virta, jännite tai digitaalinen RS485-käyttöliittymä.
CapaNCDT 61x0/IP on räätälöity erityisesti teollisuusympäristöjen vaatimuksiin. Koska se on IP68-suojattu, sopii se monenlaisiin teollisiin mittaussovelluksiin. Sen valettu alumiinirunko suojaa ohjauselektroniikkaa pölyltä ja kosteudelta. Erittäin lujatekoinen anturikaapeli kestää kulumista ja korkeita lämpötiloja. Kaapeli on suunniteltu pitkiä etäisyyksiä varten, pituutta voidaan lisätä jopa 8 metriin.
Saatavana on yli 15 eri anturimallia monenlaisiin mittaustehtäviin. Litteät anturit, sylinterinmalliset anturit ja kierteillä varustetut mallit ovat kolme perusanturityyppiä, joista asiakas voi valita sopivan asennustyypin mukaan.

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109