Yleiskäyttöinen anturin ohjauselektroniikka induktiivisille siirtymäantureille

06.02.2019

Uusi MSC7401-ohjauselektroniikka on suunniteltu käytettäväksi LVDT- ja LDR-mittarien ja siirtymäanturien kanssa. Näitä antureita käytetään ensisijaisesti siirtymän, etäisyyden, paikan, heilahtelun ja värähtelyn mittaamiseen. Tämä tarjoaa todella monipuolisen sovelluksen mittaustehtäviin automaatiossa, laadunvarmistuksessa, testauspenkissä, hydrauliikassa ja autoteollisuudessa.
MSC7401-ohjauselektroniikka tarjoaa yhdessä Micro-Epsilonin induktiivisten anturien kanssa täydellisen hinta-laatusuhteen, mikä tekee järjestelmästä ihanteellisen suurten volyymien sovelluksiin. Yleiskäyttöinen yksikanavainen MSC7401-ohjauselektroniikka ja Micro-Epsilonin induktiiviset anturit vakuuttavat kestävyydellään, kompaktilla muotoilullaan ja luotettavuudellaan teollisuusympäristöissä.
Ohjauselektroniikan parametrien asetus on mahdollista näppäimillä tai toimitukseen sisältyvällä ohjelmistotyökalulla. Ohjauselektroniikka osoittaa vahvuutensa erityisesti teollisuusympäristöissä. IP67-luokan alumiinikotelo suojaa MSC7401-anturia pölyltä ja vedeltä. Muita merkittäviä ominaisuuksia ovat suuri resoluutio, jopa 13 bittiä (riippuen kytketystä anturista ja valitusta taajuudesta) ja suuri 0,02 % FSO:n lineaarisuus. Liitäntä on mahdollista konfiguroitavan virta- ja jännitelähdön kautta.

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109