confocalDT IFS2405-6: Tarkkaa mittausta turvalliselta etäisyydeltä

07.03.2019

Uutta konfokaalista confocalDT IFS2405-6 -anturia käytetään tarkkoihin hajaheijastavien, heijastavien ja läpinäkyvien materiaalien siirtymien ja paksuuksien mittauksiin. Uusi malli täydentää IFS-sarjaa 6 mm:n mittausalueella. Koko confocalDT IFS -sarja kattaa 0,1–30 mm:n mittausalueet.
Kriittisissä ympäristöissä anturi voidaan asentaa turvalliselle etäisyydelle kohteesta pitkän 63 mm:n mittauksen aloitusetäisyytensä ansiosta. Tämän vuoksi IFS2405-6-anturi soveltuu erinomaisesti lasiteollisuuden mittaustehtäviin. Suuri 18 nm:n resoluutio mahdollistaa jopa vain 300 µm:n paksuisten kerrosten mittaamisen. Lisäksi IFS2405-6-anturi sallii jopa ± 10°:n kallistuskulmat. Hyvän herkkyyden ansiosta mittaaminen onnistuu myös tummilta pinnoilta.
Koska konfokaaliset anturit mittaavat kosketuksettomasti, niillä ei ole vaikutusta mitattavaan kohteeseen. Ne tarjoavat pitkäaikaista vakautta ja mittaavat alle mikronin tarkkuudella. Kaikki Micro-Epsilonin IFS-anturit ja confocalDT-ohjauselektroniikat ovat keskenään yhteensopivia.

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109