Tarkkaa lämpötilan mittausta teollisissa prosesseissa

07.03.2019

Mallista riippuen thermoIMAGER TIM -infrapunakamerat soveltuvat tuotantolinjojen reaaliaikaiseen inline-valvontaan ja mobiilikäyttöön. Näillä infrapunakameroilla voidaan valvoa jatkuvasti ja luotettavasti nopeita, jopa 1 kHz:n prosesseja tuotteiden laadun parantamiseksi ja hävikin pienentämiseksi. Mitatut arvot voidaan arvioida lisenssittömällä analyysiohjelmistolla ja SDK:lla.

Lämpötilan mittaus lasin tuotannossa

ThermoIMAGER G7 -lämpökamera on teollinen lämpökuvauskamera, joka on erityisesti suunniteltu lasiteollisuuden sovelluksiin ja tarpeisiin. 7,9 µm:n spektrialue mahdollistaa luotettavat mittaukset jopa ohuille lasilevyille ilman ei-toivottua siirtovaimennusta. Ohjelmistoon kuuluu viivaskannausominaisuus, joka tunnistaa liikkuvan kohteen lämpötilaprofiilin viiva kerrallaan. Tämä mahdollistaa kuumien ja kylmien alueiden valvonnan ja tarvittaessa niiden säädön.

Lisätietoja thermoIMAGER TIM G7 -kamerasta

Mikroskooppilinssi ultrapienten kohteiden lämpötilan valvontaan

Micro-Epsilonin mikroskooppilinssillä ultrapienten osien lämpötila voidaan tarkistaa ja valvoa sitä jatkuvasti. Tämä mahdollistaa makrokuvauksen jopa 28 µm:n spatiaalisella resoluutiolla. Mikroskooppilinssi on saatavilla thermoIMAGER TIM 450- ja 640-kameroihin.

Lisätietoja mikroskooppilinssistä

Infrapunakamera korkean lämpötilan sovelluksiin

Lyhyen aallon thermoIMAGER TIM M05- ja TIM M1 -lämpökuvauskamerat soveltuvat erityisen hyvin kuumien metallien, grafiitin ja keramiikan mittaamiseen. Näitä kameroita käytetään erilaisissa sovelluksissa, kuten metallin kovettamis- ja muotoiluprosesseissa. Laitteiden ainutlaatuisiin ominaisuuksiin kuuluvat jatkuva lämpötilan mittausalue (450–2 000 °C), jopa 1 kHz:n taajuussuhde ja erilaiset resoluutio/kuva -taajuustilat. Korkeat lämpötilat eivät ole ongelma vesijäähdytteisen suojakotelon ansiosta.

Lisätietoja

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109