optoNCDT 1220: Teollisen automaation uusi standardi

14.08.2019

Micro-Epsilonin optoNCDT 1220 -laserkolmiomittausanturi asettaa uudet standardit teollisen automaation siirtymien ja etäisyyksien mittaamisessa. Tämä tehokas anturi tarjoaa erittäin tarkat mittaustulokset 1 kHz:n mittausnopeudella. ATC-toiminto (Auto Target Compensation) mahdollistaa luotettavan etäisyyssignaalin riippumatta kohteen väristä tai kirkkaudesta. Anturi on välittömästi käyttövalmis ja se on helppo integroida ilman lisäasetuksia. Intuitiivinen web-liittymä mahdollistaa tarvittaessa asetukset ja konfiguroinnin.
Kompaktin muotoilunsa ja integroidun ohjauselektroniikkansa ansiosta anturi voidaan integroida helposti laitoksiin, laitteistoihin ja koneisiin, vaikka asennustilaa olisi rajoitetusti. Lisäksi se sopii erinomaisen hinta-laatusuhteensa ansiosta loistavasti OEM- ja sarjatuotantosovelluksiin. Mitatut arvot lähetetään analogisena signaalina. Tämän uuden laseranturin pääasialliset sovellusalueet ovat automaatioteknologiassa, esim. koneenrakennuksessa, elektroniikassa ja 3D-tulostuksessa.

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109