Uudet siirtymää mittaavat vaijerivetoanturit teollisiin sarjatuotantosovelluksiin

14.08.2019

Micro-Epsilon lanseeraa erityisesti teollisuuden käyttöön suunnitellut uudet wireSENSOR WPS-Kxx -vaijerivetoanturit siirtymän mittaukseen, joiden mittausalueet ovat 2300 mm ja 5000 mm. Tämä anturisarja soveltuu erinomaisesti tarkkoihin etäisyyksien ja sijaintien mittauksiin ja sarjan antureita käytetään etupäässä liikkuvissa koneissa, ajoneuvonostureissa ja nostolaitteissa.
Kompakti K-sarja erottuu edukseen joustavuutensa ja erinomaisen hinta-laatusuhteensa ansiosta. Näiden ominaisuuksien vuoksi sarjan anturit soveltuvat erityisen hyvin OEM- ja sarjatuotantosovelluksiin. Lasikuituvahvisteisen muovikotelon sekä erillisten rumpu- ja jousitilojen ansiosta nämä anturit kestävät erittäin hyvin ulkoisia olosuhteita niin sisä- kuin ulkosovelluksissakin.
Korkean modulaarisuuden ansiosta anturit on helppo sovittaa tehokkaasti vaatimuksiltaan erilaisiin sovelluksiin. Antureita on myös mahdollista saada räätälöityinä versioina erilaisilla mittausalueilla, vaijerin paksuuksilla ja lähdöillä.

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109