Mittausnopeuden päivitys: colorSENSOR CFO mittaa nyt 30 kHz:n nopeudella

24.04.2019

Micro-Epsilonin ohjelmistopäivitys colorSENSOR CFO100- ja 200-värintunnistusantureille tarjoaa tarkkuutta, suuren valotehon ja laajan värimuistin sekä lisää nopeutta. Päivitysversio 1.4.20 on nyt saatavilla. Sen avulla CFO200-antureita voidaan käyttää jopa 30 kHz:n mittaustaajuudella.
Tarkat CFO100- ja CFO200 True Color -anturit tunnistavat minkä tahansa värin sekä erittäin pienet värierot niin laadunvarmistuksessa, maaliteollisuudessa, automaatiojärjestelmissä, lääkkeiden pakkauksessa, pintamerkinnöissä kuin painoteknisissä tehtävissäkin. Erinomaisen toistettavuuden (∆E ≤ 0,3) ansiosta pienimmätkin värivivahteiden erot tunnistetaan luotettavasti. Tämän vuoksi näitä antureita käytetään myös materiaalien ja pinnoitteiden tunnistamiseen, sillä ne havaitsevat luotettavasti pienetkin värierot esimerkiksi ruostumattoman teräksen ja sinkin sekä messingin ja kullan välillä.

Uusien ominaisuuksien lyhyt esittely:

  • Nyt jopa 30 kHz:n mittaustaajuus (CFO200)
  • Väriavaruuksien moninäkymäinen ortografinen projektio
  • Kaikkien kytkentätulojen laajennettu konfigurointi (esim. värien opetus, painikkeiden lukitus jne.)
  • Käyttäjän hallintajärjestelmällä voidaan valita joko käyttäjätila tai expert-tila
  • Laajennetut ja optimoidut komennot REST API -rajapintaa ja RS232-lokia varten
  • Päivitystä varten ei tarvita anturityökalua, paikallinen tallennus tietokoneellesi riittää. Voit suorittaa päivityksen suoraan web-liittymän kautta asetukset-kohdasta (Settings).
Suositeltu anturitekniikka

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109