Käyttövalmiit järjestelmät nauhojen ja levyjen paksuuden mittaamiseen

19.11.2019

ThicknessSENSOR on suunniteltu Plug & Play -ratkaisuksi nauha- ja levymateriaalien tarkkaan paksuusmittaukseen. Mittausetäisyydet ovat enintään 25 mm ja mittausleveydet enintään 400 mm.

Paksuudenmittausjärjestelmässä on kaksi laserkolmiomittausanturia, jotka on asennettu vastakkain kestävään kehykseen. Näin kohteet voidaan mitata molemmilta puolilta ylhäältä ja alhaalta. Tähän thicknessSENSOR-järjestelmä käyttää erotusperiaatetta. Sen jälkeen saadut arvot lasketaan integroitua arviointiyksikköä käyttäen. Tiedot lähetetään analogisina jännite- ja virta-arvoina tai digitaalisessa muodossa Ethernet-verkon kautta.

Käyttö tapahtuu intuitiivisen web-liittymän kautta. Lisäksi voit ladata ennalta määriteltyjä asetuksia ja jopa kahdeksan käyttäjäkohtaista asetusta voidaan tallentaa ja viedä asetusten hallintaan.

Toisin kuin satunnaiset näytetarkastukset, thicknessSENSOR valvoo materiaalien paksuutta jatkuvasti toiminnan aikana. Mahdolliset tuotantovirheet voidaan näin havaita aikaisessa vaiheessa ja niihin voidaan reagoida välittömästi. Tämä vähentää syntyvää jätettä ja minimoi siitä aiheutuvat kustannukset.

Hyödyt

  • Vakaat mittaustulokset korkealla toistettavuudella
  • Mittausloki jatkuvien mittausten ansiosta
  • Säädettävien raja-arvojen ansiosta virheisiin reagoiminen ja suuntausten havaitseminen käy nopeasti
  • Täysin koottu järjestelmäratkaisu on nopea ottaa käyttöön
  • Intuitiivinen web-liittymä

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109