Tehokas pyörrevirtamittausjärjestelmä pienille mittausalueille

07.01.2020

Micro-Epsilonin eddyNCDT 307x on erittäin tehokas ja tarkka siirtymänmittausjärjestelmä teollisuuden mittaussovelluksiin, kuten koneiden valvontaan. Järjestelmä on suunniteltu alle 1 mm:n mittausalueita varten ja se tunnistaa esimerkiksi siirtymän, etäisyyden, sijainnin, poikkeaman, venymän, öljykalvon paksuuden ja lämpölaajenemisen alle mikrometrin tarkkuudella ja jopa 20 kHz:n taajuusvasteella. Järjestelmää käytetään tehtaissa ja koneenrakennuksessa, autoteollisuudessa, automaatioteknologiassa ja testauspenkeissä.
eddyNCDT 307x -järjestelmään kuuluu ohjauselektroniikka, anturi ja kaapeli. Tehtaalla kaikki anturit on kalibroitu ferromagneettisille tai ei-ferromagneettisille kohteille. Järjestelmä kestää erittäin korkeita lämpötiloja, sillä sekä anturi että ohjauselektroniikka on lämpötilakompensoitu. Näin saadaan tarkat mittaustulokset, vaikka ympäristön lämpötila vaihtelisi. Anturit on suunniteltu jopa 200 °C:n lämpötilaan ja 700 baarin paineeseen. Kompaktin ja kestävän muotoilun sekä pienoisantureiden laajan yhteensopivuuden ansiosta eddyNCDT 3070 -järjestelmä sopii erinomaisesti koneisiin ja järjestelmiin asennettavaksi. Etäisyydestä riippumaton monipistekalibrointi on mahdollinen mittaustarkkuuden maksimoimiseksi.
Järjestelmään on integroitu teollisuuden tarpeisiin soveltuva M12 Ethernet-liitäntä kenttäväyläliitäntää varten. Analogilähdöt voidaan konfiguroida siten, että mittausarvot voidaan syöttää ulos joko jännitteenä tai virtana. Moderni web-liittymä mahdollistaa anturin ja ohjauselektroniikan käyttäjäystävällisen parametrien asetuksen ja konfiguroinnin.

eddyNCDT 3070 -järjestelmän hyödyt

  • Soveltuu monenlaisiin sovelluksiin noin 100 erilaisen anturimallin ansiosta
  • Korkea lämpötilavakaus ja resoluutio
  • Erittäin tarkka etäisyydestä riippumattoman monipistekalibroinnin ansiosta
  • Korkea taajuusvaste dynaamisia mittauksia varten
  • Sopii ferromagneettisille ja ei-ferromagneettisille kohteille
  • Analoginen ja digitaalinen lähtö
  • Intuitiivinen konfigurointi web-liittymän kautta

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109