Uudet laserprofiiliskannerit sarjatuotantosovelluksiin

07.01.2020

Tuotantolinjoilla ja automaatiossa käytettyjen antureiden on täytettävä korkeat vaatimukset. Niiden on oltava tarkkoja, kompakteja ja monipuolisia. Uusissa scanCONTROL 2500 laserprofiiliskannereissa nämä ominaisuudet yhdistyvät erinomaiseen hinta-laatusuhteeseen. Ne ovat erityisen käytännöllisiä automatisoiduissa valvontatehtävissä, kuten liimahelmien tarkistuksessa tai reunojen tunnistuksessa.
Saatavilla on kaksi suorituskykyluokkaa, COMPACT ja SMART. COMPACT-anturit lähettävät raakaprofiileja. Ne integroidaan asiakkaan ohjelmistoon, johon on saatavilla useita kirjastoja. COMPACT-anturit toimivat kansainvälisen GigE Vision -standardin mukaisesti ja ne voidaan integroida teollisiin kuvankäsittelyjärjestelmiin.
SMART-tuotesarjan asetukset ja konfigurointi tehdään Configuration Tools -ohjelmiston kautta ilman erillistä tietokonetta tai ohjauselektroniikkaa. Anturi suorittaa jopa 4 mittausohjelmaa yhtä aikaa tuottaen 4 mittaustulosta profiilia kohden. Muun muassa kulmien, askeleiden ja välien mittaus onnistuu luotettavasti.
Sovelluksesta riippuen antureita voidaan muokata ottamalla käyttöön suojakoteloita, erilaisia kaapelityyppejä tai käyttäen liitäntämuunninta.

scanCONTROL 2500 -laserskannerien hyödyt

  • Erinomainen hinta-laatusuhde
  • Kompakti ja kevyt ilman ulkoista ohjauselektroniikkaa
  • Korkea signaalin vakaus
  • Helppo integroida koneisiin erilaisten liittymien ansiosta

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109