Uudet konfokaaliset anturit etäisyyden ja paksuuden mittaamiseen

06.02.2020

Konfokaaliset värianturit ratkaisevat erittäin vaativat mittaustehtävät. Micro-Epsilonin confocalDT-sarjan anturit mittaavat etäisyyden ja paksuuden tarkasti huipputekniikkansa avulla. Tuotevalikoimaa on nyt laajennettu kahdella uudella uudenlaisia sovellusmahdollisuuksia tuovalla innovatiivisella anturilla.

Mittaukset kaarevilla pinnoilla
ConfocalDT IFS2407-3 -anturit erottuvat 0,43:n (NA) numeerisen aukkonsa vuoksi, sillä niiden ansiosta mittauskohdetta voidaan kallistaa ± 30°. Tämän vuoksi anturit sopivat erityisesti kaarevilla pinnoilla tehtäviin mittauksiin. Lisäksi niiden mittausalue on suuri (3 mm, korkea 28 mm:n etäisyys). Erinomaisten teknisten tietojen ansiosta nämä anturit soveltuvat koordinaattimittauslaitteiden geometrisiin tarkastuksiin, ja ne tuottavat vakaita ja tarkkoja tuloksia mittauskohteissa, kuten hammaspyörissä tai ulkoisissa kierteissä.

OEM-malliston asennukset ahtaisiin paikkoihin
ConfocalDT IFS2404/90-2 tunnistaa siirtymän, etäisyyden, asennon ja paksuuden 2 mm:n mittausalueella ja 0,040 µm:n resoluutiolla. Anturin muotoilu on suunniteltu erityisesti pieniin asennustiloihin. 90 asteen valokeila mahdollistaa tilaa säästävän asennuksen. Erinomaisen hinta-laatusuhteensa ansiosta se sopii loistavasti sarjatuotantosovelluksiin.

Asiakaskohtaiset mukautukset
Micro-Epsilonin concalDT-sarja tarjoaa parhaan dynamiikan ja tarkkuuden. Vakiovalikoiman lisäksi asiakkaat voivat hyödyntää myös muita kiinnitysvaihtoehtoja, rakenteen muutoksia tai yksilöllisiä kaapelipituuksia. Yhdessä confocalDT-ohjainten kanssa anturit saavuttavat jopa 70 kHz:n mittausnopeuden.

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109