Erittäin tehokas ohjauselektroniikka induktiivisille siirtymäantureille ja mittareille

14.04.2020

Induktiivisen monikanavaiset MSC7602- ja MSC7802-ohjauselektroniikat, joissa on kussakin kaksi integroitua kanavaa, sopivat moniin erilaisiin sovelluksiin. Yhdessä laajan LVDT- ja LDR-siirtymäantureiden ja mittareiden valikoiman kanssa niitä käytetään myös koneenrakennuksen ja automaation asemointisovelluksissa, laadunvalvonnan muodon tarkistuksissa ja geometrisissa tarkistuksissa, testijärjestelmien materiaalin tarkistuksessa sekä kiinnitysliikkeiden mittauksissa. Nämä ohjauselektroniikat on suunniteltu teollisiin ympäristöihin. Niissä on joko muovikotelo sähkökaappiin asentamista varten tai kestävä alumiinikotelo vaativiin olosuhteisiin, virta- ja jännitelähdöt sekä RS485-liitäntä. Nämä induktiiviset mittausjärjestelmät erottuvat edukseen korkean signaali- ja lämpötilavakautensa sekä luotettavuutensa ansiosta. Järjestelmät voidaan mukauttaa asiakkaan tarpeiden mukaan myös sarjatuotantosovelluksiin.

Tilaa säästävä ratkaisu

DIN-kiskokotelonsa ansiosta MSC7602-järjestelmä on tilaa säästävä ratkaisu, joka on helppo integroida sähkökaappiin. Lisäksi siihen voidaan liittää jopa 32 moduulia (64 kanavaa).

Kestävä ratkaisu teollisuussovelluksiin

Kuten MSC7401, myös MSC7802 on suojattu kestävällä IP67-suojausluokan alumiinivalukotelolla, joten se kestää hyvin teollisuusympäristön vaativia ulkoisia olosuhteita.

Anturi on helppo parametroida

Parametrit on helppo asettaa sensorTOOL-ohjelmistolla liittämällä ohjauselektroniikka tietokoneeseen IF7001-muuntimella. Asetukset voidaan tehdä myös painikkeita ja LED-näyttöjä käyttäen.

Hyödyt

  • Laaja ohjauselektroniikka- ja anturivalikoima mahdollistavat monipuoliset sovellusmahdollisuudet ja joustavuuden.
  • Korkea resoluutio ja lineaarisuus
  • Erinomainen hinta-suorituskykysuhde niin pienille kuin suurillekin määrille
  • Ihanteellinen sarjatuotantosovelluksiin
  • Asetukset voidaan tehdä painikkeita ja LED-valoja tai sensorTOOL-ohjelmistoa käyttäen
  • Kestäviä malleja teollisuusympäristöihin
  • Erilaisia asennustyyppejä asennustilanteesta riippuen

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109