”TIM” valvoo kehonlämpöä

17.09.2020

thermoIMAGER TIM QVGA-HD-T100 -lämpökamera on suunniteltu yksittäisten henkilöiden tai ryhmien kehonlämmön mittaamiseen. Se tunnistaa henkilöt, joiden kehonlämpö on kohonnut. Kamera tunnistaa mittausarvot luotettavasti ja automaattisesti lähettämistä varten. Kehonlämmön mittaamiseen tarvittavaa ohjelmistoa voidaan käyttää millä tahansa tavallisella tietokoneella tai Micro-Epsilonin NetPC:llä. Reaaliaikaiset lämpökuvat voidaan tunnistaa tai tallentaa automaattisesti tallennus- tai snapshot-toiminnolla. On myös mahdollista asettaa hälytys, joka laukeaa, jos henkilön kehonlämpö ylittää asetetun raja-arvon.                                                                                               
Micro-Epsilonin thermoIMAGER TIM QVGA-HD-T100 -kameralla on erinomainen 40 mK:n lämpöherkkyys ja 80 Hz:n nopeus, jolla reaaliaikaiset tallenteet lähetetään. Lisäksi kamera on erittäin kevyt, pienikokoinen ja kestävä. USB-portti helpottaa käyttöönottoa. Järjestelmä on helppo ottaa käyttöön ja poistaa käytöstä, joten sen sijoittaminen on erittäin joustavaa.

Ympäristön referenssisäteilijä parantaa tarkkuutta entisestään

Ympäristön referenssisäteilijän ansiosta tarkkuus paranee arvoon ±0,5 °C. Lämmitin sijoitetaan näkökenttään, jotta lämpökameralle saadaan jatkuvasti viitearvoja.

Hyödyt

  • Reaaliaikaista lämpötilan valvontaa
  • Reaaliaikaisten lämpökuvien automaattinen tunnistus ja tallennus
  • Lämpöherkkyys 40 mK
  • Suurin mittausnopeus 80 Hz
  • Valinnainen hälytystoiminto asetetun arvon ylitykselle
Suositeltu anturitekniikka

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109