Suorituskykyiset vaijerivetoanturit teollisuuden mittauksiin

08.12.2020

Teollisuuden sovelluksissa käytettävien vaijerivetoanturien on täytettävä lukuisia vaatimuksia. Micro-Epsilonin wireSENSOR-sarjan kestävät vaijerivetoanturit on suunniteltu erityisesti teollisuusympäristöihin.
Ne mittaavat etäisyyksiä ja sijainteja suurella tarkkuudella, ja ne voi asentaa myös vaativaan ympäristöön. Antureissa on lasikuituvahvisteinen muovikotelo. Rumpu- ja jousitilat ovat erilliset. Näin anturit ovat erittäin hyvin suojassa ulkoisilta vaikutuksilta, joten niitä voi käyttää sekä sisä- että ulkotilojen sovelluksissa. Uudet 1 500 mm:n ja 2 500 mm:n mittausalueet sopivat lukuisille sovellusalueille. OEM- ja sarjasovelluksissa anturit voidaan helposti ja tehokkaasti sovittaa kulloisiinkin mittaustehtäviin mittausalueen, vaijeripaksuuden ja eri ulostulosignaalien osalta.
K-anturisarjan käyttöä puoltaa myös niiden erinomainen hintasegmentti, jonka ansiosta ne soveltuvat mainiosti OEM- ja sarjasovelluksiin. Siten niitä käytetään etenkin liikkuvien koneiden, nosturijärjestelmien ja nostoteknologioiden erilaisissa mittaustehtävissä.

Hyödyt

  • Vankkarakenteinen muotoilu, lasikuituvahvisteinen muovikotelo
  • Erittäin joustava ja modulaarinen
  • Mittausalueet: 1,5/2,5/3,5/5 m
  • Optimoitu teollisuuskäyttöön
  • Erinomainen hinta-laatusuhde OEM- ja sarjakäytössä

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109