Lisää joustavuutta: aktiiviset kapasitiiviset anturit 15 m kaapelilla

29.10.2020

Kapasitiivinen capaNCDT 61x4 -mittausjärjestelmä on suunniteltu teollisuuden tuotantoympäristöihin. Vakioantureihin verrattuna integroidulla esivahvistimella varustettu aktiivianturi kaksinkertaistaa signaalin siirtoreitin mahdollisen pituuden. Signaalin siirto on vakaata jopa 15 metrin mittaisella kaapelilla.
Anturikaapeli on erittäin tukeva ja joustava, joten se sopii erinomaisesti kuljetinkäyttöön ja robottisovelluksiin. Signaalin parhaan laadun saavuttamiseksi järjestelmä kalibroidaan tehtaalla halutun kaapelipituuden mukaisesti. Näin ollen järjestelmä on heti käyttövalmis eikä kalibrointia paikan päällä tarvita. Mittaustietojen lähtö tapahtuu RS485-liitännän tai analogilähdön kautta.
Kapasitiivisella järjestelmällä on vaikuttavan monipuolisesti sovellusalueita automaatioteknologiasta ja robottikäytöstä koneenrakennukseen ja puolijohteiden valmistukseen.

Hyödyt

  • Pitkät, jopa 15 metrin pituiset signaalin siirtoreitit
  • Paras signaalin stabiilius kaapelin koko reitillä
  • Tukevalla anturikaapelilla joustava kaapelin reititys
  • Käyttövalmis ilman kalibrointia paikan päällä
  • Lähtö RS485-liitännän tai analogilähdön kautta

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109